Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Petzl

Petzl
Om Petzl
Noen som elsker fjell og vil nå høyeste topp av fjellene, så er Petzl det beste valget for deg. Petzl er produsenten av all slags fjellklatregreier. Du kan handle de suverene kvalitetsproduktene til PetzlTrekkinn. Petzl er et fransk merke som ble grunnlagt i 1975 av Fernand Petzl, en fjellhuleeksplorer. Merket erstattet stigen med nylon tau for å gjøre det lettere å klatre fjell. Denne innovasjonen i teknologien førte til et nytt nivå av å gi bedre sikkerhet. Derfor forstår han mye bedre alle vanskelighetene og behovene til en fjellklatrer.

Petzl er nå en ledende produsent av fjellklatring som har gitt høykvalitets vertikal sikkerhetsteknologi i nesten 50 år. Merket har som mål å tilby utmerket kvalitet med full sikkerhet og null feil. Petzl designer produktene sine ved å ta hensyn til alle fjellklatrerens behov og lage innovative produkter ved hjelp av avansert teknologi. Petzl har blitt et internasjonalt merke som vil fortsette å produsere suverene og avanserte kvalitetsprodukter. Dermed forblir entusiastene engasjert i merket, da det hjelper dem med å tilby beste praksisutstyr globalt.

Petzl tilbyr alle slags utmerkede kvalitetsklatregreier

Et av de viktigste sikkerhetselementene i fjellklatring er hjelmen. Merket tilbyr de mest holdbare Petzl-hjelmene som kan vare opptil 10 år og brukes grovt daglig. For å sikre full beskyttelse, er disse hjelmene testet og sertifisert og kan justeres i samsvar med de passende behovene til atleten. I tillegg kommer hjelmen med en Petzl-hodelykt som er mest kompatibel med fjellklatring. Hodelykten er veldig lett, men veldig kraftig for å gi nok lysintensitet i mørket, og er den beste for å holde seg på eventyret. En Petzl-hodelykt er designet for å tåle aktivt fjellliv og hjelper deg med bedre syn. Petzl sele tilbyr ultimat støtte og sikkerhet under alle fjellaktiviteter, spesielt klatring. Et karabiner kan se ut som bare en krok, men det er viktig for klatring. Petzl-karabiner er veldig lett, men supersterk. Petzl-ascenders kan gi nok friksjon på grunn av tennene i vinkelretning. Selv om tennene forårsaker friksjon ved å klatre opp tauet, skader de ikke ledningen, da de ikke er ødeleggende. Et annet viktig stykke utstyr som brukes til klatring, er isøks. Petzl-isøksen er en kombinasjonsøks med en spikerhåndtak for godt grep. Merket tilbyr også et godt utvalg av Petzl-ryggsekker for å gjøre eventyret mer behagelig ved å lage dem med superlett og premium kvalitetsmateriale.