up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Pro garden 27.5 cm cm Metallisk Termometer

plus
Pro garden

Pro Garden 27.5 cm cm Metallisk Termometer

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Pro garden 27.5 cm cm Metallisk Termometer

Metallisk termometer innendørs utendørs 27,5cm


Spesifikasjoner:

Type: Termometer / Meteorologisk estacion
Materiale: Aluminium
Vekt: 0,0550 kg
Akkurat nå er produktet Pro garden 27.5 cm cm Metallisk Termometer på lager hos trekkinn. Finn ut hvilken andre utendørs produkter merketPro garden har i din nett utendørs butikk. Gjør alle antrekk din egen med denne sesongens utvalg av Værstasjoner modeller. På trekkinn lager vi de nyeste stiler og design av Elektronikk. Bla gjennom vårt utvalg og finne utendørs artikelen som passer dine behov.

Spesifikasjoner Pro garden 27.5 cm cm Metallisk Termometer

Farge
Sølv

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

Сопутствующие товары

clouse menu Lukk
up up