up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Scarpa Klatresko Booster

Scarpa Klatresko Booster

Scarpa Klatresko Booster

plus
Scarpa

Scarpa Klatresko Booster

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Scarpa Klatresko Booster

Booster er en Scarpa klatresko for menn som tilpasser seg ordentlig til foten din. Denne modellen er preget av å inkludere DTS-spenningssystemet som øker fingerenes kraft, og forbedrer bevegelseskapasiteten.

Blant funksjonene du finner i denne turskoen, er PAF-systemet som gir en tettsittende passform i hælen. Den inkluderer også M50 gummiblanding, som regnes som en av de mykeste og gir tilstrekkelig nivå av tilpasningsevne til fotens form.

Dens Vibram Xs Grip2 såle som reduserer støt forårsaket av fotens naturlige bevegelse. I tillegg inkluderer den en borrelåsrem på den øvre delen for å forbedre fotens passform. Versjonen er tilgjengelig i en rekke størrelser og farger.

Boosteren er en presis klatresko, men er fremdeles fleksibel nok til å smøre. Asymmetrisk og nedkjørt form med en middels til høyvinklet tåboks.


spesifikasjoner:

Vekt: 245g


Teknologi:

Classic:
En klassisk formet tå der tåpunktet er lengst på innsiden av tåboksen.

Smal:
Et lavere volum passer best for brukere med en smalere fot

Dts spenning:
DTS-spenningssystem tilpasser seg perfekt til fotens dynamikk i bevegelse. Differensiert spenningssystem konsentrerer kraften mot stortåen uten å forstyrre passformen i andre deler av skoen. Dette hjelper til med å holde foten og tåen i optimal posisjon for kraftoverføring og presisjon.

Paf System:
PAF er et innovativt hælsystem som hjelper både å spre kraften i hælspenningen og øke hælens passform. Den aggressive spenningsgummien avbrytes bak hælen for å redusere trykket på akillessenen og kobles til med mykere gummi, som fungerer som en bro og gir full tilpasning til hælens form.
Hullene på siden av hælen angir anvendt spenning, som varierer mellom 1 hull for lett spenning, 2 hull for mellomspenning og 3 hull for sterk spenning.

Vibram Xs Grip2 Gummi:
Vibram® Xs Grip2 leverer utmerket friksjon med nok fasthet for moderat kanting.

M50 gummi:
M50 er vår mykeste gummiblanding som tilbyr de beste tilpasningsdyktighetene til de naturlige kurvene i foten og tærne. Denne omformende gummiblandingen gir en Shore A-rangering på 50, noe som gjør den perfekt til bruk i vårt SRT-system, tåplaster og strategiske posisjonering rundt skosiden.Kjøp din Scarpa Klatresko Booster til den laveste prisen! I vår nettbutikk for utendørs, trekkinn gjør dine drømmer blir virkelig! Finn Herresko til uslåelige priser. Ta en titt på vår detaljerte beskrivelse med kjennetegn og omtaler som andre kunder som allerede har kjøpt Scarpa Klatresko Booster. Finn de siste reduksjonene og oppdag alle våre tilbud i vår utendørs katalog til forbløffende rabatterte priser!

Spesifikasjoner Scarpa Klatresko Booster

Farge
Svart

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Scarpa Klatresko Booster

Flott sko

-

Veldig behagelig og myk gummi, fin hæl. Fikk 41 for min ~ 42 fot, ytelsen er fantastisk.

Scarpa Klatresko Booster

God

-

Venstre 270 Høyre 273 Jeg velger 41 smertefulle, men ok. God tå, men hælen er ikke min størrelse. Jeg synes 41,5 eller 42 best jeg kjøpte den litt mindre, så hælen forblir

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up