up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top
load

Fjellryggsekkfunksjoner

Når det kommer til utendørsaktiviteter, er det å kjøpe en ryggsekk et av de mest meningsfulle kjøpene du gjør. For å lykkes med reisen din, er valget av en ryggsekk avgjørende. Fra småbarn til studenter, profesjonelle og idrettsutøvere, ryggsekker er det beste for å dekke alles behov.

Fjellryggsekker av god kvalitet må ha polstrede skulderstropper, bredere på toppen og smalere under armene, rikelig med lommer og rom for å oppbevare gjenstander, og utstyrt med bryst , midje og sidestropper for å fordele vekten. Før du velger en tursekk , er det noen grunnleggende deler du må sjekke, for eksempel polstrede justerbare stropper, vannflasker på siden, hovedglidelåsrom, ventilerende netting, indre hovedrom, spenner, låser og front og sidelommer. Komfort er nøkkelfunksjonen til en ryggsekk.

En ryggsekk av god kvalitet må være behagelig å bære. Deretter betyr størrelsen på ryggsekken mye. Velg den perfekte størrelsen på en ryggsekk som enkelt kan passe til alt du trenger. Før du velger en ryggsekk, sørg for å sjekke materialet. Det er mange design, farger og stiler tilgjengelig i trekkingryggsekken som er designet for å passe den enkeltes behov og preferanser. Salomon , Arcteryx , Columbia , Petzl , Salewa , er noen av de beste merkene som produserer utendørs ryggsekk av høyeste kvalitet for idrettsutøvere og friluftsentusiaster.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk