up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top
Hjemmeside

Telt

Telt - Anbefalt Bruk: Vandring

()
load

Hvordan velge telt for camping?

Teltene er skjoldet som består av lag med tøy eller andre ting som vises, er festet til en ramme med sjakter eller festet til et skjermtau. Mens flere miniaturttelt kan festes til bakken, festes store telt vanligvis ved hjelp av bindestrenger festet til stenger eller teltfester. Du kan kjøpe telt fra Salewa , The North Face , Black Diamond , Vaude , Trangoworld .

Tips for å velge campingtelt

1. Bestem plassbehovet ditt, dette vil hjelpe når du velger riktig soneområde for campingteltene.
2. Ikke bekymre deg for vekten av teltet jo større campingteltet er, jo tyngre er det.
3. Campingtelt i tre sesonger er lette og pleier å være kjøligere i varmt vær. 4 telt camping telt tåler snø og sterk vind. Så velg den som passer din situasjon.
4. Velg riktig campingteltområde. Soneområdet forsikrer deg om størrelsen på campingteltet. Hvis du trenger ekstra kapasitet som har plass til å sette utstyr inn, velger du et campingtelt som har et soneareal på minst 20 kvadratmeter.
5. En vestibule er et gulvfritt oppholdsrom som er designet ved å stikke regnet fly ut fra campingteltet. Bare 5 kvadratmeter vestibylplass gjør det mulig for en bobil å holde en pose i full størrelse ut av regnet.
6. Selv om en dør selvfølgelig er nok, kan to redusere nattestøv. En ekstra dør gir imidlertid ekstra belastning og utgifter til campingteltet.


clouse menu Lukk