up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Teva Sandaler Universal Slide

Teva Sandaler Universal Slide

Teva Sandaler Universal Slide

Teva Sandaler Universal Slide

Teva Sandaler Universal Slide

Teva Sandaler Universal Slide

plus
Teva

Teva Sandaler Universal Slide

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Teva Sandaler Universal Slide

Dette jordvennlige lysbildet er en håndfri versjon av vår originale universelle, og har de samme ikoniske polyesterstroppene laget av resirkulert plast. Fornyet med en ryggløs inngang for enkel av og på, Universal Slides konturformede EVA-mellomsåle sikrer god buestøtte der tradisjonelle sandaler faller flatt.


Funksjoner:

- Best for: komme seg rundt i byen, slappe av på campingplassen
- Hurtigtørkende webbing laget av resirkulert plast med sporbart, verifiserbart REPREVE® polyestergarn fra Unifi® støtter foten din og tåler misbruk
- Enkel borrelås-lukking kommer raskt av og på og får passformen akkurat
- En konturformet EVA-mellomsåle gir deg buestøtte som de fleste sandaler mangler
- Gummi yttersåle for slitestyrke og trekkraft
- Denne stilen er resirkulerbar. Vårt TevaForever-resirkuleringsprogram aksepterer at enhver stil av dine elskede Teva-sandaler skal resirkuleres, og de vil aldri se en søppelfylling.Ikke vent lenger og kjøp Teva Sandaler Universal Slide med de beste leveransebetingelsene og til den beste prisen. I tillegg til trekkinn kan du finne andre Sandaler produkter i kategorien Herresko som kan supplere din bestilling. Kjøp Teva Sandaler Universal Slide og motta den så snart som mulig. Ta en titt på våre Sandaler tilbud og velg de beste tilbudene.

Spesifikasjoner Teva Sandaler Universal Slide

Farge
Grønn

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Teva Sandaler Universal Slide

Gode varer. kjapp levering.

-

Veldig god sandal og behagelig. Lett å skli inn. Takk!

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up