Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

The North Face

Om The North Face
The North Face er et amerikansk selskap med produkter for friluftsliv. The North Face lager de beste og mest stilfulle friluftsklær, sko og tilhørende utstyr. Det ble grunnlagt i 1966 for å levere utstyr til klatrere. The North Faces logoer drar inspirasjon fra Half Dome i Yosemite National Park. The North Face er et meget kjent merke når det gjelder teknisk utstyr og friluftsutstyr over hele verden. Merket fortsetter å sponsore profesjonelle klatrere, skiløpere, sti-løpere og fjellklatrere, så det er et førstevalg for enhver friluftslivsutflukt.

The North Face er et godt valg for jakker

The North Face-jakker er berømte over hele verden. The North Face bruker den høyeste kvaliteten andedun til isolasjon. Det gir en fantastisk pakkeevne, mykhet og motstand mot fuktighet. Dunisolering har også et høyt varme-til-vektratio, noe som betyr at en ounce dun fyller varmere enn en ounce syntetisk isolasjon. The North Face-ryggsekker er også de beste for ekskursjoner. Den har et stort antall rom. The North Face har vært berømt for å lage noen av de beste vinterjakkene. Jakkene til merket har nylig også blitt populære på grunn av sine trendy og stilfulle design. For klatrere og fjellklatrere er et høyt varme-til-vektratio-jakke avgjørende. De gir maksimal super varme i lette jakker som aldri begrenser folks bevegelse eller hastighet. Videre er The North Face-fleecejakke lett å ha på seg og veldig praktisk for daglig bruk eller å lete etter varme uten bulk. Noen foretrekker vekten og holdbarheten til tyngre vinterjakker, som The North Face-puffer-jakke. Det kommer helt an på personlig preferanse her! The North Face har alt for deg. The North Face-hoodies har et stort utvalg av design og farger. The North Face fortsetter å levere et omfattende utvalg av ytelses- og moderne klær, utstyr og fottøy over hele verden mer enn 50 år etter den store åpningen. The North Face er fortsatt det førstevalget til verdens mest kjente klatrere, fjellklatrere, snowboardere, utholdenhetsløpere, ekstreme skiløpere og oppdagere. Så, hva venter du på? Gå og hent dine favorittting fra The North Face hos Trekkinn.