up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Trespass Sovepose Bunka

Trespass Sovepose Bunka

Trespass Sovepose Bunka

Trespass Sovepose Bunka

Trespass Sovepose Bunka

Trespass Sovepose Bunka

Trespass Sovepose Bunka

plus
Trespass

Trespass Sovepose Bunka

Produktbeskrivelse Trespass Sovepose Bunka

Enten det er en familietur eller en søvn med venner, vil den lette soveposen fra Bunka tillate dem å få en fredelig og behagelig natts søvn uansett hvor de er. Denne soveposen er designet med et vannavstøtende ytre for å hjelpe dem med å unngå fuktighet, og er fullpakket med hulfiberfylling for å gi dem komfort og varme, samtidig som den er lett nok til at de får en god natts søvn.

Kutt i en mumiform, denne soveposen har en snor for å hjelpe dem med å holde seg ekstra tett og kommer med en egen praktisk veske for enkel oppbevaring når den ikke er i bruk. Denne soveposen er tilgjengelig i to utskrifter, og sikrer at de blir hvile nok til å satse på en aktiv dag full av opplevelser.

Egenskaper:

Barnas sovepose

Elastisk hette

Mumaform

2-veis glidelås

Teknisk vurdering:

Øvre grense: + 24 ° C

Komfort: + 15 ° C

Nedre grense: + 2 ° C

spesifikasjoner:

Dimensjon: 170x65x45cm

Stoffsammensetning:

Shell Water Repellent Nylon Ripstop

Fôr 65% polyester / 35% bomull

Fylling av 100% polyester


Trespass Sovepose Bunka har Trespass offisiell garanti fra produsent. Som en Trespass offisiell forhandler er alle våre tilbud utendørs artikler omfattet av en 2 års produsentgaranti . I trekkinn er vi dedikert til å velge høykvalitets Soveposer produkter som vil gjøre aktiviteten mer behagelig. Vi har en variasjon av Soveposer artikler som passer dine behov og få deg til å føle deg inspirert til å gjøre mer sport i din daglige rutine.

Spesifikasjoner Trespass Sovepose Bunka

Behagelig temperaturgrense
Fra 5 til 15 ºC
Farge
Rød
Skjønn
Unisex
Alder
Junior
Isolasjon
Barberskum
Form
Mumie

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Trespass Sovepose Bunka

Super

-

super

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up