up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top

Hvordan velge en paraply for å gå turer?

En paraply er en kompakt, håndholdt enhet som brukes til ly mot regn og sollys. Den vanlige paraplyen består av et rundt stoff eller et plastdeksel som strekker seg over sammenkoblede ribber som er kastet fra en midtstolpe. Du kan kjøpe en paraply fra Trangoworld , Sea to Summit , Ternua , Regatta .

Tips for å velge en paraply for fotturer

1. Velg en modell som er omtrent 10 til 11 inches lang.
2. Når du møter vind og regn under fotturer, hjelper en baldakin med ventilert eller to lags materiale til å holde paraplyen ikke snudd inn og ut. Du holder deg tørr mens vinden krysser gjennom den i stedet for å endre den.
3. Muligheter er at du bærer sekker og andre ting når du bærer paraplyen din, så den må håndteres i både høyre og venstre hånd. Se for et grep som er tynt og polstret for best støtte. Hopp over paraplyer med holdere som virker massive, store eller vanskelige å holde.
4. Rammen som brytes inn i mange stykker, er vanligvis ikke så sterk og fungerer kanskje ikke så lett som en med færre kurver og brudd. Flere divisjoner kan også indikere flere punkter for fingrene å bli holdt.
5. Kjøp paraplyen fra et pålitelig merke når du kjøper online.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk