Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Reklameartikler

Reklameartikler utendørs

Finn et bredt utvalg av Reklameartikler-produkter for utendørs. Oppdag de beste tilbudene hos trekkinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Reklameartikler

Merkevarer av Reklameartikler

Typer av merchandising for Outdoors

Nøkkelringer

Nøkkelringene er de små bøylene eller strengene av metall som mange nøkler kan legges til. Lengden på nøkkelringene gjør at en artikkel kan administreres jevnere enn hvis den er festet direkte til en nøkkelring. Nøkkelringene er en representasjon av fremtredende kontroll i mange land. Mens en nøkkel betegner sikkerhet og kontroll, betyr en nøkkelring full av nøkler mer enn det. Det uttrykker tillit, tillit, plikt og besluttsomhet. Nøkkelringer er konstruert av sterkere metaller som rustfritt stål og jern. De beste nøkkelringene er tilgjengelige på merkene som Black Diamond , Montura , Regatta , Trespass , Nordisk .

Paraply

En paraply eller parasoll er et sammenleggbart deksel som opprettholdes av tre eller metallstenger som regelmessig festes på en tre , metall eller syntetisk stang. Paraply er oppfunnet for å beskytte en person mot regn eller sollys. Vi tar paraplyer som er brukt som tilbehør som beskytter oss mot regnet. Begrepet "paraply" stammer fra den latinske roten "umbra", som bestemmer skygge eller skygge. Det brukes også av bobiler under uteturene fordi det er et viktig utendørsutstyr. De beste paraplyene er tilgjengelige på disse kjente merkene Trangoworld , Sea to Summit , Ternua , Regatta.

Leker

Lekene er artiklene som brukes i lek, spesielt en som er ment for slik bruk. Den er hovedsakelig designet for bruk av barn, men kan også selges til voksne i spesifiserte situasjoner. Å leke med leker kan være et herlig middel til å instruere små barn om utvikling i samfunnet. Leker er uskyldige ting som barn bruker for å more seg mens de sammen undersøker verden rundt dem, lærer seg selv, rollespill og tilegner seg for å vise sine følelser. Et godt leketøy er underholdende for barnet ditt og riktig for hans alder. Du kan kjøpe leker til barnet ditt fra Marmot , Trespass, Nordisk, Safari Ltd .