up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Wildcountry Quickdraw Helium 3.0

plus
Wildcountry

Wildcountry Quickdraw Helium 3.0

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Wildcountry Quickdraw Helium 3.0

Heliums er det ultimate 5-stjerners valget for klatrere som ikke gjør noen kompromisser. Vi har oppdatert "clean lock" nesetavlet for enda større sikkerhet. Høy styrke og lav vekt, takket være vår banebrytende 'I beam' ryggkonstruksjon. De har vårt 10mm Dyneema og kommer i tre lengder: 10cm, 15cm og 20cm. Tilgjengelig som pakke seks pakker med 10 cm trekker eller i blandede lengder.
Funksjoner:
Forbedret nesedesign
Superlight
Rengjør ledning, ingen krokport
2 mm ledningsport
Jeg stråler tilbake
Varm smidd
Høy styrke åpen styrke
10 mm Dyneema
Visestillator


Hvis du ser etter gode kvalitets Quickdraws artikler, da vil vårt utvalg av Quickdraws definitivt møte dine forventninger. Vi anbefales for deg Wildcountry Quickdraw Helium 3.0, prisen er 27.9396 $ og er tilgjengelig. trekkinn er det beste alternativet for å kjøpe utendørs utstyr til den beste prisen. Hvis du finner en lavere for Wildcountry Quickdraw Helium 3.0, offentlig tilgjengelige pris et annet sted, vil vi matche det!

Spesifikasjoner Wildcountry Quickdraw Helium 3.0

Farge
Grønn

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Wildcountry Quickdraw Helium 3.0

Jeg bare elsker det :)

-

Det er den beste trad quickdraw jeg noen gang har hatt. Den er superlett i forhold til størrelsen, og hadde ingen krokport! Det er ikke så mye å tenke på, men har også veldig fin farge.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up