up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Zamberlan

Zamberlan

Avdelinger

Allt ( Zamberlan )

Om Zamberlan

Zamberlan er et anerkjent italiensk fottøysmerke kjent for sin dedikasjon til å lage høykvalitetsstøvler og sko til friluftsentusiaster. Establert i 1929 av Giuseppe Zamberlan i den italienske byen Pievebelvicino, har selskapet en rik arv med håndverk av holdbare, komfortable og stilige sko til fotturer, fjellklatring og andre friluftsaktiviteter. Zamberlans hundreårige arv er bygget på et fundament av tradisjonell håndverkskunst, innovasjon og en dyp lidenskap for det store utendørs.
Zamberlan er et merke med en stor historie om å lage toppsikre friluftssko. Med en forpliktelse til kvalitet og en lidenskap for det utendørs, er Zamberlans støvler, fjellstøvler, sko for herrer og damer og fottursokker stolte av friluftsentusiaster over hele verden. Uansett om du klatrer fjell, går gjennom skogen eller bare utforsker lokalstiene, sikrer Zamberlan at føttene er utstyrt med det beste av komfort, beskyttelse og stil.

Zamberlan Crafting Quality Footwear for Outdoor Adventures

Zamberlan støvler er et vitnesbyrd om italiensk håndverk og en dyp forståelse av kravene til utendørs eventyr. Disse støvlene er nøye konstruert for å gi eksepsjonell komfort, holdbarhet og støtte. Uansett om du trener gjennom røft terreng eller utforsker villmarken, er Zamberlans støvler designet for å holde føttene dine komfortable og beskyttet. Zamberlans fjellstøvler er utviklet for å gi ytelse på stien. De tilbyr overlegen grep, vanntetting og stabilitet, noe som gjør dem til ideelle følgesvenner for fjellvandrere på alle nivåer. Zamberlans forpliktelse til kvalitet sikrer at deres fjellstøvler tåler de hardeste forholdene.
Zamberlan herresko omfatter et bredt utvalg av stiler og funksjoner, fra fotturer og fjellklatring til casual og urban slitasje. Hver par er designet med samme oppmerksomhet på detaljer og holdbarhet som definerer merket. Uansett om du skal ut på et villmarkseventyr eller utforske byens gater, har Zamberlan deg dekket. Zamberlan forstår viktigheten av å gi kvinner fottøy tilpasset deres behov. Deres kolleksjon av kvinnersko tilbyr en blanding av stil og funksjonalitet, med alternativer for fotturer, fjellvandring og hverdagsbruk. Zamberlan kvinnersko er designet for å gi den perfekte passformen og komforten for hele dags aktiviteter.
En komfortabel fottur starter med den riktige sokken, og Zamberlan tilbyr et utvalg av fottursokker designet for å forbedre utendørsopplevelsen. Disse sokkene er laget av tekniske stoffer som transporterer fuktighet, gir polstring og reduserer friksjon. Zamberlans fottursokker er en nødvendig komponent for en vellykket og hyggelig tur. Det gjør derfor føttene dine koselige og komfortable mens du går, løper eller til og med trekker i fjellene med større letthet.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk