up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

360

Aku Stövlar Selvatica Tactical Mid Goretex

plus
Aku

Aku Stövlar Selvatica Tactical Mid Goretex

Produktbeskrivning Aku Stövlar Selvatica Tactical Mid Goretex

Skor för multiterrain-aktivitet, perfekt för lättjaktaktivitet. Superlätt, andningsbart och dynamiskt stöd i skonöverdel och sula, de tidigare lagerribborna som är förbehandlade i PU, vilket eliminerar sömmar. Enda slitbanan har utvecklats med exklusiv AKU Elica Natural Stride System-teknik för att optimera dess biodynamiska effektivitet. Slitbanorna är Vibram® Selvatica Megagrip med en optimerad yta i kontakt med marken för bättre runt dragkraft. OrthoLite® antimikrob och andningsinsulor med optimal stötdämpning. Finns också i den kvinnliga versionen.


Specifikationer:

Övre: air8000® + svetsad pu-film
Övre skydd: gummi
Foderbeskrivning: gore tex® utökad komfort
Yttersula: vibram® selvatica megagrip
Mellansula: injicerat eva
Hållplatta (styvhet): 2,0 mm polypropilene + eva mikroporosa (flexibel)
Fotbädd: anpassad passform mjuk
Herrvikt (gr. ½ par): 460


Technologies:

Detta system, som möjliggör för sulan att perfekt fånga fotens anatomi, säkerställer en jämn tryckfördelning, förhindrar att sido- och fronten glider under tung användning och ger stötdämpning för en utmärkt bärkomfort.

Ims1 Exakt:
IMS1-versionen kombinerar det interna mellansålsystemet med en yttre mellansula i en tunn mikroporös EVA. På detta sätt, tack vare mellansulans låga profil, ger den maximal känslighet, precision och tillförlitlighet för att säkerställa en korrekt och omedelbar reaktion på ojämna terrängen.
ims
Slim Micro Eva

Ims2 Agile:
IMS2-versionen kopplar det interna mellansålsystemet till en tjockare mellansula i gjuten EVA eller gjuten PU för att skapa rätt balans mellan markreglering och stötdämpning. Båda garanterar maximal passform och passar lätt att gå.
Gjuten Eva / Gjuten Pu

Ims3 smidig bergsbestigning:
Det interna mellansålsystemet är kopplat till en exoskeletkonstruktion av polyuretan med medel densitet för stabilitet och skydd, och en lätt inre del av polyuretan, som ger dämpning, stötdämpning och hög tryckhållfasthet. Dessutom har den en lätt och slitstark TPU-hälkappa och en gummitåhatt för perfekt passform på stegjärnet.
Ultralignt Pu
Exoskelet In Pu
Tpu Hell Cap Och Rubber Toe Cap
Vibram® Sole

Ims3 Smooth Backpacking:
Det interna mellansålsystemet är kopplat till en exoskeletkonstruktion av polyuretan med medel densitet för stabilitet och skydd, och en lätt inre del av polyuretan, som ger dämpning, stötdämpning och hög tryckhållfasthet.

Ims3 Smooth Trekking:
Det interna mellansålsystemet är kopplat till en Exoskeleton-konstruktion och en ytterligare intern komponent tillverkad av gjuten EVA. Den yttre strukturen av lättvikt polyuretan, ett beständigt, solidt och hållbart material, ger skydd och stöd vid fotens viktigaste punkter för att säkerställa ett säkrare steg. Skiktet i gjuten EVA är gjord av ett mjukare material för en idealisk dämpning och stötdämpning och därmed gör vandringen extremt bekväm.

Yttersula Vibram:
De flesta av sina kollektioner AKU har exklusiva yttersulor designade tillsammans med Vibram®, både för yttersulans specifika design och form, såväl som för sammansättningen av det gummi som den är gjord med. Yttersulan är också utformad med tanke på de specifika behoven och skornas olika slutanvändning.

Yttersula är alla viktiga för säkerheten inom tekniska skor. AKU har alltid arbetat nära med Vibram®, världens främsta tillverkare av sulor för utomhusskor - vid utformning och tillverkning av yttersulor för att möta varje kategori av användarens begäran om tillförlitlighet och precision. Vid sidan av Vibram®-produkterna finns specifika lösningar som skapats exklusivt av AKUs designavdelning. Det här avsnittet ger en fullständig överblick över aktuella AKU-produkter spridda över de tre segmenten i kollektionen.

Bergsulorna har:
särskilt motstånd mot nötning
djup nivå av cleating
slitbanedesign med fler utrymmen mellan klipp
speciell tyngd och tjocklek
färre komponentelement
Crampon-kompatibilitet

Trekking sulorna har:
lämplig motståndskraft mot nötning
stötdämpande kapacitet särskilt i hälområdet
bra klättringsnivå, kännetecknad av korrekt klipphöjd
slitbanan med avstånd utformat för att minimera tilltäppning
lättviktig
design som möjliggör boot flex och skydd

De aktiva sulorna har följande funktioner gemensamt:
särskilt motstånd mot nötning
stötdämpande kapacitet
omfattande cleating, kännetecknas av en reducerad cleathöjd
slitbanedesign som hjälper till med korrekt fotböj
anmärkningsvärt lätt vikt
mer komponentelement

Prestanda passar:
Den inpackning och monterade varaktighet för de modeller som tillhör vårt bergskluster garanterar den nödvändiga noggrannheten och uppfattningen för is- och bergsklättring.

Elica:
Laboratorietester intygar att skor med Elica, jämfört med traditionella skor, garanterar en jämnare fördelning av fottrycket.
Testen belyser:
en jämnare tryckfördelning under hela hållfasen
en mer central belastning i mitt håll
bättre bågstöd under mitt och lägre tryck under tåavfasen.

Heel Strike:
Innersålskivan lutar utåt för att stödja hälslag, medan stötdämparen i det yttre hälområdet är tjockare för att bättre absorbera stöten. Den asymmetriska slitbanedesignen i linje med ställningsaxeln och de långsträckta flikarna ökar kontaktytområdet.

Toe Off:
Innersulan är benägen att stödja den naturliga tån av. Mellansålens inre främre del består av stötdämpande material för att fördela tryckkraften. Tapparna på slitbanan som ligger på den inre delen av skon sticker utåt för att öka kontaktytan.

Gore Tex®:
Dessa porer är ungefär 20 000 gånger mindre än en droppe vatten men 700 gånger större än en molekyl fuktånga. Så även om vattendropparna inte kan tränga in i GORE TEX-membranet, kan fuktånga, nämligen svett i gasform, lätt slippa ut. GORE TEX®® har utvecklat tre specifika typer av membran för skodon, med var och en med specifika funktionella egenskaper. Alla GORE TEX®®-produkter har vårt GARANTERADE ATT Hålla DU DRY ™ -löfte.

Utökad komfort:
Idealisk för måttliga eller varmare väderförhållanden. Exceptionell prestanda i högeffektaktiviteter och daglig användning.

Viktiga fördelar:
Hela året inomhuskomfort och utomhusskydd.
Extremt andas för att förhindra att fötter överhettas.
Optimal värmeledningsförmåga och utmärkt fukthantering säkerställer klimatkomfort hela dagen inuti skon.
Hållbart vattentätt skydd.

Prestanda Komfort:
Måttlig isolering för att hålla fötter torra och bekväma under utomhusaktiviteter i olika väderförhållanden.

Viktiga fördelar:
Måttligt isolerat för förändrade förhållanden
Optimal kombination av andningsbarhet och isolering håller fötterna varma och torra, även i oväntat väder
Hållbart vattentätt skydd

Isolerad komfort:
Erbjuder en rad isoleringsalternativ för att hålla fötterna torra och bekväma i kalla till mycket kalla temperaturer. De är utformade för vintern och håller fötterna varma och torra hela dagen, även i regn, snö och is.

Viktiga fördelar:
Olika isoleringsalternativ tillgängliga, vilket möjliggör val av rätt sko för en viss vinteraktivitet
Optimal kombination av andningsbarhet och isolering håller fötterna bekväma, aldrig svettiga
Hållbart vattentätt skydd håller fukt ute

Goretex® Surround ™:
Vandringsskor / stövlar konstruerade med GORE TEX®® SURROUND ™ produktteknologi är designade för utomhusbruk under måttliga till varmare förhållanden. De erbjuder bestående vattentätt skydd och optimal andningsförmåga runt foten. Fukt och värme slipper också genom GORE TEX®®-membranet i den öppna strukturen på "distansen" och därifrån ut ur skon via ventilationsutlopp i sidorna. resultatet är snabbare svettborttagningsgrad, vilket håller fötterna torra och bekväma även vid högre temperaturer.


Just nu hittar du, Aku Stövlar Selvatica Tactical Mid Goretex till bästa pris och den är perfekt för dina aktiviteter. På trekkinn, kan du hitta andra grymma produkter i Herrskorkatalogen och speciellt produkter i Stövlarkategorin. Vi har ett brett utbud av Stövlar för att möta dina behov och hjälpa dig att inspireras till att sporta mer i din vardag.

Funktioner Aku Stövlar Selvatica Tactical Mid Goretex

Teknologier
Ja, med gore-tex
Färg
Beige
Höjd stövlar
Medium
Egenskaper
Vattentät
Rekommenderad Användning
Fotvandring
Rekommenderad Användning
Hunting

Tecnologias Aku Stövlar Selvatica Tactical Mid Goretex

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Aku Stövlar Selvatica Tactical Mid Goretex

Bra

-

Bocanii sunt perfecti pentru drumetii in conditii de ploaie

Aku Stövlar Selvatica Tactical Mid Goretex

Toppprodukt

-

Produkt önskad och sökt, inte lätt att återställa, här hittade jag det och eftersom jag tyckte att resultatet var utmärkt, kollade alla funktioner i produktbeskrivningen, mycket nöjd. Seriös och korrekt säljare med frakt, grattis.

Aku Stövlar Selvatica Tactical Mid Goretex

Bra stövlar.

-

Lätt och bekvämt. Också Det är sant att storlek. Jag gick i hala ytor, stövlar visar en fantastisk prestation!

Aku Stövlar Selvatica Tactical Mid Goretex

Fan jävla glad!

-

Fantastisk känga. Robust, stark, lätt och bekväm. Precis vad de sa att det skulle vara.

Aku Stövlar Selvatica Tactical Mid Goretex

Wild aku gtx

-

Spektakulär sko, jag måste fortfarande prova det på allvar, men i de första testerna var jag entusiastisk över det, utmärkt passform, när du beställer dem rekommenderar jag att du följer storleksguiden väl; en fantastisk tillverkad i Italien produkt.

Aku Stövlar Selvatica Tactical Mid Goretex

Fantastiska stövlar.

-

Fantastiska stövlar, bra kvalitet. Monteringsguide per video är riktigt bra, som jag insåg att mina tidigare stövlar faktiskt var lite större. Bra priser också, även med frakt från Europa, de var cirka 100 AID billigare än här på Australien. Gissa. Jag är supernöjd med stövlarna. Älska känslan och passformen hos dem. Kan inte vänta med att ordentligt bryta in dem på en vandring.

Aku Stövlar Selvatica Tactical Mid Goretex

Bra service, bra produkt

-

Hade några problem med leveransen som personalen snabbt löste. Första intrycket av stövlar: lätt, bekväm och bra byggnad. Storlek på stövlar är rätt storlek för mig.

Aku Stövlar Selvatica Tactical Mid Goretex

Bra produkt.

-

En mycket bekväm, högkvalitativ bagageutrymme. Även om det tog en och en halv månad att nå Chile, var det värt att vänta. Ett bra jobb från butikens sida för att snabbt lösa mina tvivel. Det är mitt första köp och det lämnar mig väldigt nöjd, tack.

Aku Stövlar Selvatica Tactical Mid Goretex

Bra produkt

-

bra kvalitet stövlar. väldigt lätt och bekvämt. Välj din vanliga storlek. frakten var ganska snabb till. det tog två veckor från Spanien till Slovenien.

Aku Stövlar Selvatica Tactical Mid Goretex

Kvalitetsprodukt

-

Produkt av hög kvalitet med finish av hög kvalitet. Inte försökt ännu men ser lite stramare ut än Salomon Quest 4D och Garmont T4 Tour, alla köpta från trekinn. Synd att dessa Garmont T4 Tour coyote inte längre är till salu på webbplatsen. Det är synd att Salomon-styrkorna inte finns på webbplatsen. Men det är en av mina favoritbutiker, seriöst och effektivt arbete att lösa alla problem. Snabba leveranser, rekommenderas.

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up