up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

360

Aku Vandringsskor Pilgrim DS

Aku Vandringsskor Pilgrim DS

Aku Vandringsskor Pilgrim DS

Aku Vandringsskor Pilgrim DS

Aku Vandringsskor Pilgrim DS

plus
Aku

Aku Vandringsskor Pilgrim DS

Produktbeskrivning Aku Vandringsskor Pilgrim DS

Pilgrim DS är en sann mångsidig hög.

andningsskydd med utmärkt stöd, stabilitet.

och effektabsorption.

Designad för öken eller.

transporterar tunga laster eller åtar sig mer svår.

uppgifter på bergsklättringsvägen.

FUNKTIONER:

ÖVER: Blandat läder / textil.

Foder: Sanifit.

SOLE: Vibram Fourà.WEDGE: die cut EVA.

ÖVERBESKYDD: Bycast.Aku Vandringsskor Pilgrim DS har 100% pengarna tillbaka garanti. Om du på grund av vilken orsak som helst inte är helt nöjd med din Aku Vandringsskor Pilgrim DS som du köpt på trekkinn, har du 30 dagar på dig att returnera den från det att du fått varan levererad till dig. Dessutom kan du i vår friluftslivbutik online upptäcka ett brett utbud av märket Aku och komplettera din order med friluftslivprodukter, alltid till bästa pris.

Funktioner Aku Vandringsskor Pilgrim DS

Färg
Grönt
Beige
Höjd stövlar
Medium
Rekommenderad Användning
Fotvandring
Rekommenderad Användning
Hunting

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Aku Vandringsskor Pilgrim DS

Aku pilgrim

-

Dessa Aku Pilgrims är mitt tredje par, eftersom jag också har dem i svart och brunt. Jag kan inte rekommendera dessa starkt nog eftersom de känns som att bära tofflor och är så bekväma och lätta.

Aku Vandringsskor Pilgrim DS

Aku pilgrim ds

-

Det här är mina andra AKU-stövlar. Visste ungefär vad som väntade. Beställningen kom till Ryssland inom 10 dagar. Stövlarna är utmärkta, mina fötter gillar det :) Jag tog den för lågsäsong, vår-höst. För staden och promenader i skogen. En anmärkning, kanske för den som byter skor under dagen. det blir obekvämt att snörningen ovanpå ringen, och inte krokarna som förväntat :)

Aku Vandringsskor Pilgrim DS

Tofflor 2

-

Aku stövlar är perfekta för storlek och bekväma ur lådan. Om det är så bekvämt, kallar jag dem mina tofflor. Jag har haft Spider-stövlarna tidigare, och även om jag var lika bekväm och lika välgjord, var jag inte alltför imponerad av greppet från sulan. Så efter att ha använt mina spindlar tills sulorna försvann, har jag gått för Pilgrim DS. Stövlarna är i grunden desamma, precis med vad jag anser vara bättre slitbanor. Det sista paret användes överallt och praktiskt taget varje dag. Dessa ser ut som om de kommer att stå upp lika bra om inte bättre. Högt rekommenderad.

Aku Vandringsskor Pilgrim DS

Snabb leverans, kvalitetsprodukt

-

Beställde AKU Pilgrim DS stövlar. Paketet mottogs snabbt, allt motsvarar exakt beställningen. Tack

Aku Vandringsskor Pilgrim DS

Aku pilgrim ds

-

Aku Pilgrim DS Storleken på bagageutrymmet är sant och direkt överförbara var andra skor och stövlar. Bagaget har en bra passform och en höjd som gör att vristen stöds av bagaget utan att vara särskilt hög

Aku Vandringsskor Pilgrim DS

Aku pilgrim ds

-

Stövlarna är riktiga till storlek med hjälp av storlekstabellen. I´ma UK men´s 7.5 och passformen är bekväm och stöttade mina fötter och vrister under en lång vandring över olika terräng, inklusive lera, grus och vassa steniga spår. Fotbädden ger ett gott fast stöd under foten, vilket kan känna sig annorlunda än de som är mer vana vid en mer dämpad vandringssko i sneaker-stil (t.ex. Salomon Quest). Tänker på ett andra par - Goretex.

Aku Vandringsskor Pilgrim DS

Aku pilgrim

-

Stora stövlar för långväga vandringar

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up