Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Altus

Altus
Information för Altus
"Altus är ett pålitligt varumärke som har varit till för friluftsentusiaster sedan det grundades. Grundat med en passion för äventyr 1987 har Altus utvecklats till ett välkänt namn inom utrustningsvärlden för utomhusaktiviteter. Deras engagemang för att erbjuda högkvalitativ och pålitlig utrustning och kläder har gjort dem till favoriter bland vandrare, campare, klättrare och äventyrare av alla slag.
Altus är ett varumärke som har vunnit en plats i friluftsentusiasters hjärtan genom att erbjuda ett brett utbud av högkvalitativa produkter, inklusive kläder, ryggsäckar, sovsäckar, tält, klättringsutrustning, vandringsutrustning och campingköksredskap. Med en historia rotad i äventyr och ett engagemang för att hjälpa människor att njuta av naturen på ett säkert och bekvämt sätt fortsätter Altus att vara det självklara valet för dem som söker pålitlig utrustning för sina friluftsaktiviteter. Oavsett om du bestiger bergstoppar eller utforskar skogen, är Altus din pålitliga följeslagare på varje äventyr.

Din äventyrskamrat

Altus herrkläder är designade för att klara av de utmaningar som naturen bjuder på. Altus förstår äventyrarnas behov och erbjuder ett urval av kvinnokläder som både är funktionella och snygga. Altus kvinnokläder ger rätt passform och funktioner för att hålla kvinnor bekväma under sina friluftsäventyr. En god natts sömn är avgörande i naturen, och Altus sovsäckar är designade för precis det. Med ett brett utbud av temperaturbetyg och isoleringstyper håller Altus sovsäckar dig varm och bekväm, så att du vaknar upp utvilad för ditt nästa äventyr.
Altus ryggsäckar är designade för dem som bär sin värld på sina axlar. Altus ryggsäckar erbjuder smart organisation, hållbarhet och komfort för att bära dina viktigaste saker under dina resor. För seriösa bergsbestigare och alpinister erbjuder märket specialdesignade Altus bergsryggsäckar. Dessa ryggsäckar är byggda för att klara extrema förhållanden och tunga bördor samtidigt som de erbjuder funktioner som isyxehållare, förstärkta sömmar och gott om utrymme för utrustning. Altus tält är konstruerade för att stå emot naturens krafter och skapa ett mysigt skydd i vildmarken. Altus erbjuder alternativ som är lätta att sätta upp och byggda för att hålla, så att du kan njuta av din campingupplevelse till fullo.
Klättrare litar på Altus för sina klätterutrustningsbehov. Altus klätterutrustning uppfyller strikta säkerhetsstandarder samtidigt som den erbjuder pålitlighet och prestanda som klättrare kan lita på. Altus vandringsutrustning inkluderar vandringsstavar, hydreringssystem och andra tillbehör som är designade för att förbättra din vandring. Altus vet att god mat är en viktig del av camping. Altus campingköksredskap inkluderar lätta, hållbara kastruller, stekpannor och spisar för att hjälpa dig att förbereda läckra måltider i vildmarken."