up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top

Typer av stövlar

Stövlarna är den typ av specialskor. De flesta stövlar lindar huvudsakligen foten och tarsusen, medan vissa också döljer någon del av kalven nedan. Vissa stövlar sträcker sig uppåt i benet, sällan så långt som gångjärnet eller även höften. Bästa vindtäta stövlar finns på Columbia , CMP , Trangoworld , Icebreaker , Montura .

Pojkar stövlar

Dessa har en gummisula och M select torrisolerad struktur håller fötterna torra. Pojkens stövlar har ett m select grepp för justerbar, icke märkande friktion långvarig syntet och har lätta, luftiga mesh överdelar med konventionell snörning upphörande. Dessa vattentäta stövlar är det bästa valet för pojkar.

Flickor stövlar

Tjejstövlar är i trend nuförtiden. De är gjorda med gummisula och deras lansprojekt runt Calf High från kurvan. Girls Boots öppningsdimensioner är cirka 11 nästan. Deras vattentäta konstruktion håller fötterna torra och har bestående läder och kallas också vindtäta stövlar på grund av deras vindbegränsande drag.

Unisex stövlar

Unisexstövlarna består vanligtvis av läder och syntet. Dessa stövlar har en polymeriserad sula och deras axelstorlekar nästan kalv höga från bågen. Kommer ofta på en vintage västerländsk stil och tillverkad av högkvalitativt syntetiskt läder.

Baby stövlar

Baby stövlar är gjorda av hudvänlig mocka eller läder övre. De har halkfritt gummi och en fast sula. De flesta babystövlar kommer i vattentäta stövlar och dessa smidiga och bekväma, justerbara, lätta, halksäkra stövlar skulle vara det mest lämpliga valet för en baby.

Junior stövlar

Juniorstövlar består av rent läder eller något annat material. Axeln av junior stövlar åtgärder nästan ankelhöga från bågen. Stövelöppningen täcker nästan 6 "runt. Den traditionella juniorskon kommer i robust vattentät hud som framhäver fyllt vadderat vridmoment med gummisula vidhäftning.


clouse menu Stänga