up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Barnskor friluftsliv

Barnskor friluftsliv

Hitta ett brett utbud av Barnskor-produkter för friluftsliv. Upptäck de bästa erbjudandena på trekkinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Barnskor

Märken i Barnskor

Typer av barnskor

Stövlar

De flesta stövlar lindar huvudsakligen foten och tarsusen, medan vissa också döljer någon del av kalven nedan. Vissa stövlar sträcker sig uppåt i benet, sällan så långt som gångjärnet eller även höften. Stövlar för barn finns på Salomon , Salewa , Columbia , Adidas , The North Face .

Klätterskor

Klätterskor är en specifik typ av skor som är avsedda för bergsklättring. Vanliga klätterskor har en tät passform, begränsad om någon vaddering, och en intetsägande, viskös gummifot med en omfattande gummikant. Klätterskor finns på märken som La Sportiva , Millet , Black Diamond , Scarpa , Ocun .

Sandaler

Sandaler är en fri typ av skor, som består av en botten fäst vid användarens fot av band som passerar över vristen och runt fotleden. Sandaler kan också ha en bas. Columbia, Adidas , CMP , Merrell , Vaude är kända märken av sandaler.

Skor

Skorna är artikeln för skor som är avsedda att skydda och stödja den mänskliga foten. Skor används också som en inredning och stil. Designen av skor har diversifierats enormt genom eraen och kulturen, med funktioner som är tvungna att prestera. Du kan köpa skorna för barn från Salomon, Salewa, Columbia, Adidas, CMP.

Tofflor

Tofflor är avslappnade, ömma, slip on skor som regelbundet bärs inomhus. Tofflor kan tillverkas av en mängd olika material, såsom mocka, tyg och läder, även om tofflor i läder vanligtvis är svårare att få tag på. Crocs är det bästa märket av tofflor.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga