up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

360

Boreal Klätterskor Satori

Boreal Klätterskor Satori

Boreal Klätterskor Satori

plus
Boreal

Boreal Klätterskor Satori

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Boreal Klätterskor Satori

BOREAL Satori utvecklades tillsammans med våra idrottare över hela världen för att skapa den ultimata stenskon. Med ett aggressivt nedgång och asymmetrisk sista form och mega klibbig BOREAL® Zenith Ultra ™ gummi, har Satori enastående känslighet och optimerad hälkrokningsförmåga att utföra på de svåraste problemen.
Funktioner:
Den mycket nedåtvända och asymmetriska sista formen vaggar foten och maximerar kraften vid tån. Den innovativa Wrap Rand ™ omger och stöder foten, medan det kombinerade spets- och rembandet M2 Fit ™ stängningssystem håller allt säkert. Den fodrade, syntetiska överdelen med integrerad elastisk tunga garanterar en bekväm passform med minimal stretch.
Rand- och tålappen är konstruerad av en enda bit, vilket ger enastående friktion och känslighet för tåhakarna. Den tunna 3D-formade hälen i vårt enastående Zenith ™ -gummi resulterar i exceptionell hälkrokningsförmåga, och den graderade mellansulan ger en idealisk balans mellan styvhet på mikrokanter och mjukhet vid utstryk.
Specifikationer:
Överdel: Mikrofiber övre. Kombinerad elastik och remstängning. Elastisk tunga integrerad i den övre. Optimal passform tack vare Wrap Rand och unikt skulpterad tårand
Yttersula: Ultra klibbig Boreal ZENITH PRO Ultra yttersula. 4 4,5 mm tjocklek beroende på storlek
Foder: Ja
Mellansula: mellansula med hög känslighet med Toe Flexion System
Användning: Idealisk sko för överhängande stigningar, stenblockning och inomhusbruk
Konstruktion: Slip Lasted
Egenskaper: En sko för de mest krävande klättrarna med bra passform, stöd och känslighet. Utmärkt tåkropp. Idealisk sko för överhängande stigningar, stenblock och gym
Teknologi:
Mix2Fit:
Ett av de svåra besluten som ofta ställs inför klättrare är om man vill välja precision och justerbarhet för snörskor eller bekvämligheten med en remrem. Med det innovativa Mix2Fit-systemet har Boreal kombinerat delar av både spets- och bandstängningar för att skapa ett mycket justerbart och säkert men ändå bekvämt system med de båda huvudfördelarna.
Vanliga snörningskor ger utmärkt justerbarhet, men är ofta långsammare och mindre praktiska att använda.
Vårt Mix2Fit-system använder en snör åt snören som erbjuder jämförbara nivåer av justerbarhet till en vanlig spetssko. Den viktigaste skillnaden är emellertid att spetsen, när den har dragits fast, sedan säkras med en remflik istället för en knut, så att montering och borttagning är lika snabbt och bekvämt som en remsko.
Wrap Rand:
Wraprand tar konceptet med vår V2 Rand och utvecklar den vidare. Gummiet omger fotens båge och stöder det i ett optimalt läge för styrka och precision.
I de flesta rockstövlar är hälen spänd med ett enkelt gummiband, som helt enkelt drar och komprimerar hälkoppen. Boreal har utvecklat ett mer grundligt spänningssystem med Wrap Rand.
Ett mycket bredare område av skon är spänt, med remmen löper hela vägen under foten och runt hälen. Detta ger en stabil och säker plattform för foten utan att äventyra känsligheten eller rörelsefriheten.


Skulle du vilja köpa Boreal Klätterskor Satori? Då är du på rätt ställe! Inom kategorin Klätterskor på online friluftslivbutiken kan du hitta ett brett utbud av olika modeller till bästa pris. Hitta de bästa friluftslivprodukterna, som anpassar sig till dina behov på trekkinn. Letar du efter en present? Missa inte våra Damskor reor.

Funktioner Boreal Klätterskor Satori

Färg
Grönt
Lila

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga
up up