up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

360

Climbing technology Säkerhetsanordning Click Up Kit

Climbing technology Säkerhetsanordning Click Up Kit

plus
Climbing technology

Climbing Technology Säkerhetsanordning Click Up Kit

Produktbeskrivning Climbing technology Säkerhetsanordning Click Up Kit

Efter den naturliga utvecklingen hos företagen att producera tunnare och lättare EN 892 dynamiska linor bestämde vi oss för att uppdatera märkningen av vår belay-enhet CLICK UP. Flera interna tester visade att CLICK UP fungerar perfekt med enkla rep Ø 8,6 mm. Ingen ändring har gjorts på enheten, därför kan alla CLICK UP redan befintliga och sålda användas med enkla linor från 8,6 till 10,5 mm.

CLICK UP är en innovativ belägenhet utvecklad för sportklättring. Den är enkel att använda och den innovativa designen har säkerhetsfunktioner som förhindrar misstag. Lätt att använda, intuitivt och säkert, det är extremt lätt och kompakt.

Funktioner:

Det låter dig snabbt och fluidt mata rep utan att fastna.

Det gör det möjligt att hävda ett fall helt enkelt genom att dra ner repets fria hand

Den arbetar utan att behöva agera på spakar och rörliga delar;

Speciellt lämplig för nybörjare och barn eftersom det är intuitivt och felfri.

Total användningssäkerhet:

Den slutliga, men mest grundläggande funktionen är vid felaktig användning. Om enheten används felaktigt, fortsätter CLICK UP så att du kan bryta och sänka din partner i full säkerhet tack vare de V-formade bromsskåren som finns. Detta är den mest uppskattade funktionen, eftersom det undviker flera misstag som kan hända under användningen av belägenheter medan de klättrar, både inomhus eller utomhus. Det gör CLICK UP rätt belägenhet för bergsklättringsskolor och klättringsleder.

Specifikationer:

Enkelt rep EN 892

Vikt: 115g


Climbing technology Säkerhetsanordning Click Up Kit är den perfekta produkten för att nå dina friluftslivmål. Komplettera din order med andra relaterade Repbromsarprodukter och njut av ditt liv som du aldrig gjort förr. Några av våra Klättringsutrustningprodukter har ett specjalerbjudande. Hitta dem på trekkinn! Vi erbjuder ett brett urval av produkter från Climbing technology som är känt för sin användning av material av högsta kvalitet, de misslyckas aldrig med att leverera.

Funktioner Climbing technology Säkerhetsanordning Click Up Kit

Färg
Grönt

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Climbing technology Säkerhetsanordning Click Up Kit

Fungerar bra

-

Lätt att hantera. Inte min favorit utan en säker enhet och ett bra val. Efter att ha ägnat några CT-produkter får jag stor hänsyn till detta märke, var och en förvånade mig med kvalitet och innovation.

Climbing technology Säkerhetsanordning Click Up Kit

Rope bästa vän

-

Om Don Norman (författare till Design of Everyday Things) var en bergsklättrare, skulle han välja den som valfri belay-enhet.

Climbing technology Säkerhetsanordning Click Up Kit

Fantastisk enhet

-

Det fungerar som en båge men det är säkrare och lätt att använda. Du kommer inte att gå tillbaka. Jag föredrar det till grigri

Climbing technology Säkerhetsanordning Click Up Kit

Bra!

-

lätt att använda, jag älskar det!

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up