up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
load

Typer av byxor för utomhusbruk

De två huvudtyperna av utomhusbyxor för kvinnor är isolerade byxor och jeansbyxor. Låt oss noggrant undersöka var och en av dem nedan;

Isolerade byxor

Isolerade byxor för vandring och vandring i kalla väderförhållanden erbjuder en mer avslappnad passform än många andra fritidsbyxor. De ger större rörelsefrihet vid intensiva aktiva utomhusaktiviteter och låter dig bära värme under lager för extra värme. De isolerade byxorna påverkar inte cirkulationen av varm luft i byxorna, varför du känner dig varm och avslappnad hela dagen i kalla temperaturer.

Jeansbyxor

Bomull och jeans håller fast i vattnet, så det känns svettigt och vått i fuktiga förhållanden och kyler dig när vädret blir kallt. Vanligtvis är jeans inte lämpliga för utomhusaktiviteter på grund av sitt material. Men för människor som vill vandra i stil finns det performance jeans som kombinerar mode och funktionalitet hos utomhusbyxor.
Det finns många ledande märken som erbjuder utomhusjeansbyxor som kombinerar alla funktioner i atletiska kläder som temperaturkontroll, stretch och komfort, prestanda denim eller mest lämpligt namngivna äventyrsbyxor är allt du behöver för att äventyr i stil. Arcteryx , Salomon , Salewa , Columbia och Adidas är de mest populära märkena som erbjuder ett stort utbud av utomhusbyxor för idrottare och fritidsentusiaster.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga