up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top

Typer av klätterskor

En klätterskor är en specifik typ av skor som är avsedda för bergsklättring. Vanliga klätterskor har en tät passform, begränsad om någon fyllning, och en blid, självhäftande gummisula med en omfattande gummikant. Klätterskor är typiskt inhägnad längst ner i en stigning. Klätterskor är samtidigt den vanligaste och mest förvirrande delen av klättringsutrustning men de har störst inflytande på din klättring och bekvämlighet. Kvinnors klätterskor har en mängd olika färger och mönster. Du kan köpa kvinnors klätterskor från La Sportiva , Black Diamond , Millet , Scarpa .

Syntetiska klätterskor

Syntetiska klätterskor består av syntetiskt material. Syntetiska klätterskor sträcker sig lite, eftersom sömmarna ökar och gummistativ runt foten. För att sträcka ut de syntetiska klätterskor kan man fylla dem med tyg som gamla T shirts, strumpor eller något annat tyg. Syntetiska klätterskor minskar smärtan som uppstår i fötterna under klättring.

Läderklättringsskor

Läderklättringsskor är vanliga och bekväma. De kommer att expandera över tiden. Vanligtvis kommer det att vara allt från 1/2 storlek till full storlek. Läderklättringsskor sträcker sig mer, medan andra skor inte expanderar lika mycket. Dessa skor är mer andningsbara och anpassar sig efter formen på din fot när du bryter in den. Dessa skor erbjuder hudnära komfort och är tåliga. Läderklättringsskon som passar perfekt ur lådan ger dig en perfekt klättringsupplevelse.

clouse menu Stänga