up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Damskor friluftsliv

Damskor friluftsliv

Hitta ett brett utbud av Damskor-produkter för friluftsliv. Upptäck de bästa erbjudandena på trekkinn. Snabb leverans och säker betalning.

Letar du efter löparskor?

Vi hjälper dig att hitta rätt skor

Starta

Letar du efter löparskor?

Utvalda produkter i Damskor

Märken i Damskor

VILKEN TYP FRILUFTSKLÄDER ÄR RÄTT FÖR MIG?

Promenadskor

Vandringsstövlar är gjorda av olika typer av material men lädervandringsstövlar är högst upp på listan på grund av sin överlägsna kvalitet. Dessa stövlar ger ett bättre skydd eftersom de täcker dina fötter helt. Dessa gångstövlar har en starkare och styv känsla som ger dig en lång bekväm promenad utan att pressa fötterna.

Klätterskor

För ett utomhusklättringsäventyr måste du köpa ett ordentligt par skor som hjälper dig i den här aktiviteten. Det bästa tipset är att köpa en relativt tät sko först eftersom den lossnar efter några timmars klättring. Du bör välja en sko som passar perfekt i fötterna utan att skada tårna och fingrarna.

Tillvägagångssätt skor

Tillvägagångsskor är bäst lämpade för små vandringar och bergsklättringsaktiviteter som medför några timmar om dagen. Eftersom du ska vandra och klättra på olika platser och territorier måste inflygningsskor väljas med försiktighet. Dessa skor är utformade för att ge grepp och robust struktur som tröstar dina fötter hela dagen.

Walking Sandaler

Kvinnors gång sandaler variation kommer att förvåna dig eftersom det finns många mönster, färger och stilar tillgängliga i vår butik. Dessa vandringssandaler är designade speciellt för sommarvandringar. Under varmt väder har du inte råd att ha helt täckta stövlar för vandring. Vandringssandaler är således ersättare för små vandringar eftersom de ger dina fötter ventilation.

Trail skor

Trail-löparskor för kvinnor är målmedvetet utformade för att tillgodose vägupplevelse. Dessa är gjorda av lättviktigt material för att öka din hastighet och prestanda. Dessa skor hjälper också till att skydda fötterna från skador. Arcteryx, Columbia, Salewa och La Sportiva erbjuder ett stort utbud av utomhusskor och vintervandringsskor . Förutom vandringskängor finns det ett stort utbud av vintervandringsskor för kvinnor. Utbudet av stövlar är utformat för att matcha kvinnors förväntningar på utomhusskor. Haglöfs, Merrell och Adidas designar Vibram-sulkängor för kvinnor. Dessutom finns högkvalitativa gore tex trailskor, gtx-skor och isolerade stövlar också tillgängliga i våra butiker i ett brett utbud av stilar och mönster. Vi ser till att skydda dina fötter genom vår bästa kollektion av skor. Vibram-skor blir populär bland kvinnor entusiaster på grund av sin innovativa form och kraftfulla grepp. Vibram stövlar är lätta och passar alla utomhusäventyr. The North Face och Salomon är välkända märken för utomhusskor och utomhusskor. Scarpa och Sorel är kända varumärken för tillverkning av termiska stövlar för män och kvinnor. Deras kvalitet är oöverträffad och bättre än någon annan tillgänglig på marknaden. Utbudet av kvinnors utomhusskor är beundransvärt eftersom de speglar deras val och personlighet. Damskor utomhus är tillverkade av högkvalitativt material för att skydda fötterna från yttre väderförhållanden. Flickvandringsskor finns också i känsliga stilar och design av kända designermärken. The North Face erbjuder det bästa utbudet av termostövlar för kvinnor. Vattentäta stövlar är inte bara för män längre. Dessa skor finns i olika färger, mönster, stilar och material för kvinnor. Kvinnor kan ha vattentäta skor i utomhusaktiviteter samtidigt som de skyddar fötterna från att bli våta. Bästa vattentäta stövlar för kvinnor är utformade för att fungera bra i regniga och våta förhållanden. Tillverkare utformar också vattentäta träningsskor och vattentäta vandringsskor för kvinnor eftersom dessa skor är mycket efterfrågade. Du hittar de bästa vattentäta stövlarna i våra butiker till överkomliga priser.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga