up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Fjällräven

Fjällräven

Allt ( Fjällräven )

Märkesinformation för Fjällräven

Fjällräven grundades 1960 i källaren på Nordins hus, där han skapade vad som nu anses vara de mest hållbara och lättviktiga ryggsäckarna och uppnådde ett namn på marknaden. Nu erbjuder märket mer än bara ryggsäckar för bergssporter och är känt över hela världen för att bibehålla hög kvalitet och hållbarhet. Betydelsen av detta märkes namn är den arktiska fåran, som också representeras av dess logo med fåreans ansikte på alla sina produkter.
För dem som älskar att resa har Fjällräven ett sortiment av resväskor och kassar. Fjällrävens resväska är designad för långa resor, med egenskaper som flera fack för organiserat packning och ett bekvämt bärsystem. Fjällrävens kasse är ett mångsidigt alternativ för att bära vardagliga föremål, med hållbara material och en enkel men stilren design. Dessutom presenterar denna högklassiga märke väskor och en stor samling Fjällräven-kläder. Det bästa med dessa kläder är att de är hållbara för miljön på grund av det 100% återvinningsbart material som de är gjorda av, känt som G-1000, HeavyDuty Eco-tyget, som är slitstarkt och tåligt. Detta material består av bomull och polyester, vilket hjälper till att göra det mycket hållbart, och även vattenresistent. Upptäck den tidlösa och funktionella kollektionen av Fjällräven-jackor, perfekt för vandring och att ha roligt under äventyret utan att oroa sig för vädret. Dessa jackor är den perfekta och oslagbara plagg för din utomhusupplevelse på grund av deras lätta, vattentäta material och ultimata design. Fjällräven-jacka för män och kvinnor har en mängd olika kollektioner för att hjälpa dig att välja din lämpliga. Dessa jackor är utan tvekan det bästa valet för vandring och andra utomhusaktiviteter.
Sammantaget är Fjällräven ett märke som är känt för sitt engagemang för att producera högkvalitativ utomhusutrustning som är funktionell och hållbar. Deras ryggsäckar, jackor, resväskor, kassar och kläder är alla designade med fokus på praktiskhet och komfort, vilket gör dem till ett populärt val bland utomhusentusiaster och äventyrare.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga