Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Goal Zero

Goal Zero
Information för Goal Zero
Goal Zero är en pionjärvarumärke som har revolutionerat den bärbara strömindustrin genom att erbjuda innovativa, hållbara och tillförlitliga strömlösningar för utomhusentusiaster och beredskapsberedskap. Grundat 2009 av Robert Workman, Goal Zero föddes ur ett uppdrag att möjliggöra för individer att leva livet till fullo samtidigt som man minimerar miljöpåverkan. Varumärket har fått uppmärksamhet för sina kantkanttekniker, högkvalitativa produkter och engagemang för att göra en positiv skillnad i världen.
I korthet har Goal Zero omdefinierat hur vi närmar oss bärbara strömlösningar. Med ett engagemang för hållbarhet och innovation har varumärkets produktsortiment blivit synonymt med pålitlig energi för äventyrare, resenärer och dem som har behov av tillförlitlig reservström. Goal Zeros resa från sin grundning till sin nuvarande betydelsefullhet visar dess dedikation till att möjliggöra individer genom tillgängliga och hållbara strömlösningar.

Goal Zero Empowering Adventures through Sustainable Power Solutions

Goal Zero Generator är ett hörnstenprodukt som exemplifierar varumärkets dedikation till innovation inom bärbar ström. Dessa generatorer konverterar olika energikällor, inklusive solenergi, till el, och erbjuder en ren och mångsidig energilösning. Goal Zeros Solpaneler är designade för att fånga solens energi och konvertera den till ström som kan lagras i kompatibla Goal Zero batterier eller strömstationer. Dessa lätta och hållbara paneler erbjuder bärbara solströmlösningar för att ladda enheter på språng, oavsett om du campar ute i vildmarken eller navigerar genom ett strömavbrott.
Goal Zeros Power Banks är kompakta och bärbara batteripaket som låter användare ladda sina enheter medan de är i rörelse. Dessa power banks är perfekta för stadspendlare, vandrare och resenärer som behöver en tillförlitlig källa till ström för sina smartphones, surfplattor och andra prylar. Goal Zeros engagemang för hållbarhet återspeglas i dessa power banks, som kan laddas om med solpaneler eller traditionella uttag. Goal Zero Yeti-serien består av högkapacitets bärbara strömstationer som kan lagra energi från olika källor, inklusive solpaneler och traditionella strömuttag. Dessa strömstationer är designade för att ge ren och tyst energi för en rad tillämpningar, från camping och utomhusäventyr till reservström hemma.
Goal Zero batterier finns tillgängliga i en stor variation som är uppladdningsbara och kompatibla med deras strömstationer och generatorer. Dessa batterier lagrar energi effektivt och kan laddas upp med solpaneler eller traditionella uttag. Goal Zero batterier är en viktig komponent på grund av fokusen på deras utmärkta och hållbara prestanda i varumärkets ekosystem. Goal Zero Power Stations kombinerar varumärkets solpaneler, generatorer och batterier till kompletta strömlösningar. Dessa stationer ger en mångsidig och hållbar energikälla, som tillgodoser både utomhusentusiaster som söker ström utanför nätet och individer som förbereder sig för oväntade strömavbrott.