up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Hannah Ljus Matta Leisure 3.8

plus
Hannah

Hannah Ljus Matta Leisure 3.8

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Hannah Ljus Matta Leisure 3.8

Sovmatta Fritid klassificerar vi i Lite-kategorin och som kännetecknas av ett optimalt förhållande mellan värmeisolering, vikt och vikbarhet. Det ideala förhållandet mellan dessa egenskaper säkerställs av en struktur med en vertikal hålighetskonstruktion som är jämnt fördelade i PU-skummet. Modellen rekommenderas för tre säsongsanvändningar. Höjd på sovmattan är 3,8 cm. Den levereras inklusive ett reparationssats och rygg för att packa sovmattan i.


Specifikationer:

Yttermaterial 30D flexibel polyester, material inferiore 75D polyester
Vikt: 830 g


Teknologi:

Konstruktion vertikalt ihåligtHannah Ljus Matta Leisure 3.8 har den officiella Hannah tillverkargarantin. Som en officiell Hannahåterförsäljare, är alla våra friluftslivvaror täckta av en 2 årig tillverkargaranti. På trekkinn, är vi dedikerade till att välja Sovsäckarprodukter till hög kvalitet, som kommer att göra att du kan utöva din aktivitet bekvämare. Vi har en variation av Liggunderlagvaror som passar just dina behov och som hjälper dig att känna dig inspirerad till att utöva mer idrott i din vardag.

Funktioner Hannah Ljus Matta Leisure 3.8

Färg
Svart

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up