up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Hannah Matta Leisure 5

plus
Hannah

Hannah Matta Leisure 5

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Hannah Matta Leisure 5

Liggunderlag Fritid klassificerar vi i kategorin Lite och som kännetecknas av ett optimalt förhållande mellan värmeisolering, vikt och vikbarhet. Det ideala förhållandet mellan dessa egenskaper säkerställs av en struktur med en vertikal hålighetsdesign som är jämnt fördelade i PU-skummet. Modellen rekommenderas för användning i tre säsonger. Heighof liggunderlag är 5,0 cm. Den levereras inklusive reparationssats och en väska för att packa in liggunderlaget i.


Specifikationer:

Vikt: 1030 g
Mått: 18 x 26 cm
Yttermaterial 30D flexibel polyester, material sämre 75D polyesterOm det du behöver är Hannah Matta Leisure 5, finns det just här och till bästa pris. trekkinn har den här och andra friluftslivprodukter som du letar efter och till bästa kvalitet. Låt inte möjligheten passera utan utrusta dig själv för att kunna utöva dina favoritsporter i bästa möjliga förhållanden. Med vårt utbud av Liggunderlagprodukter, kan du hitta allt du behöver på ett ställe.

Funktioner Hannah Matta Leisure 5

Färg
Svart

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga
up up