up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top

Typer av byxor för män utomhus

Byxor för män kan finnas på Arcteryx , Salomon , Salewa , Columbia , Adidas . Här är några byxor för män som ges nedan:

Isolerade byxor
Isolerade byxor är den mest utbredda och populära typen av utomhusbyxor. De ger dig en kombination av värme och skydd från elementen. De isolerade byxorna har ett vanligt syntetiskt lager. Isolationsmassan vägs i gram och ju större antal desto varmare och extra isolerad blir byxorna.

Jeansbyxor
Jeansbyxor är en typ av byxor som vanligtvis är gjorda av denim som är en slags bomullsduk. Jeansbyxor kan ha olika färger, men de är oftast blåa.

Cargobyxor
Lastbyxor är robusta bomullsbyxor med många djupa fickor som traditionellt används för att uthärda fältanvändning. De flesta lastbyxor är lösa, men smartare lastbyxor skärs smalare genom benet och minskas vid fotleden. De är vanligtvis en färg av khaki eller oliv, men en stark fuktig vag färg ger ett mer elegant utseende.

Träningsbyxor
Träningsbyxor är de mest älskade byxorna för män. De har en mycket avslappnad passform med en flexibel eller dragsko i midjan och har förmodligen fickor.

Träningsbyxor
Träningsbyxor använder ofta ett polymeriserat material, kan ha en väldigt tät struktur och direkt för att få en avslappnad passform, även om vissa kommer att ha en tät passform. Den har också ett färgband längs sidan av benet.clouse menu Stänga