up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top

Typer av halsband för utomhusbruk

Ett pannband

Ett pannband är ett klädtillbehör lindat i håret eller runt pannan som håller håret borta från ansiktet eller ögonen. Ett huvudband består vanligen av en ring av elastisk plast eller en hästskoformad del av elastiskt syntet eller metall.

Balaclava

En balaclava är ett föremål av vinterhuvudbonader som bevarar huvudet och ansiktet samtidigt som munnen, ögonen och näsan avslöjas. Vissa mode kan också plockas upp över näsan och munnen för att möjliggöra långvarig stabilitet.

Mask

En mask är en artikel som vanligtvis är insvept i ansiktet, vanligtvis för säkerhet, förklädnad, display eller prestanda. Mask har använts sedan antiken för både formella och funktionella mål, såväl som för de utförande danserna och för prestanda. Det används också för att skydda mot skadliga virus eller infektioner som finns i luften.

Neck Gaiter

En halsjacka är en klädsel som bärs runt halsen för värme. En halsjacka är en täckt slang av tyg, ofta tung fleece, merinoull, polymeriserad wicking eller nätat material, som skjuts på och av över huvudet. Du kan enkelt köpa nackbyxor från Salewa , Columbia , Haglöfs , CMP , Black Diamond .

Halsdukar

Sjalarna är en bit tyg som bärs runt halsen eller huvudet för värme, skydd från solen, renhet, stil eller religiösa ändamål eller används för att visa stöd för en spelklubb eller ett lag. Halsdukar kan produceras i en mångfald av olika kläder som ull, bomull, gräsmatta eller siden.

Snood

En snood är en typ av fantastiska kvinnliga huvudbonader som är avsedda att hålla håret i en tyg eller fiberpåse. I den mest populära formen matchar snoden en tätt passande huva som bärs över huvudets baksida. Det är jämförbart med ett hårnät, men snoddar har en mer avslappnad passform, ett mycket mer granulärt nät och tyngre fiber.


clouse menu Stänga