up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top

Vilka tröjor behöver jag?

Tröjor är avslappnade långärmade tröjor utan krage. Tröjor består av delikat, genomträngligt tyg, som bomullskläder, med tätt passande eller stretchiga ärmslut och ofta en dragsko i midjan. Tröjor för män bärs vanligtvis under atletisk aktivitet för värme eller för att framkalla svettning. Du kan köpa tröjor för män från Arcteryx, Salomon, Salewa, Columbia, Adidas.

Huvtröjor

Huvtröjor håller ofta en muffsöm på den djupare fronten och en dragsko för att rymma huvahålet. Huvtröjor håller dig het, de skyddar dig från det kalla vädret. Visst, de är en viktig del av dina vinterkläder. Huvtröjor för män används också under uteturer.

Du kan köpa huvtröjor för män från Arcteryx , Salomon , Salewa , Columbia , Adidas .

Vilka tröjor behöver jag?

Här är några tips att följa när du väljer vilken tröja du behöver:

1. Du kan hitta tröjor i olika materialtyper, från naturliga fibrer till några fantastiska fiberkombinationer. Du vill ha något bekvämt att ta hand om och som verkar lämpligt nära huden. Undvik saker som känns hårda eller repiga.
2. Det finns några tips att tänka på när du granskar passformen för en tröja. Storleken säkerställer att din rörelsegräns inte hindras på något sätt.
3. Se till att den glider över ditt huvud med komfort. Helst kan det inte expandera materialet att skjuta plagget över huvudet. Resultatet är att tröjan förblir fantastisk under lång tid.


clouse menu Stänga