up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida

Herrkläder

Jackor - Förslutningar: Dragkedjor

()
load

Typer av jackor för utomhusbruk

Hardshell jacka

En Hardshell jacka är en vattentät jacka med huva. Sällan isolerad, de är skapade för att ge lätta, varaktiga och vattentäta luftiga skydd i regn eller snö. Hardshell jackan har tyg som inte är mycket elastiskt men som håller länge. Dessa jackor finns på Arcteryx , Salomon , Salewa , Columbia , Adidas .

Fleece jacka

En fleecejacka är vanligtvis avsedd att fungera som ett lätt och luftat mellanskikt för utomhusföretag i en mängd olika vädersituationer. En fleecejacka är varm och pälsig och ger enastående värme. Det är perfekt för ett brett utbud av årstider och övningar.

Isolerad jacka

En isolerad jacka är en jacka som är packad med ett isolerande material och har tre typer: dunisolering, syntetisk isolering eller en blandning av de två. Den isolerade jackan är utmärkt för kyliga temperaturer, eftersom de möjliggör en kroppsuppvärmningsisolering som håller din kroppsvärme inne i jackan.

Andningsjacka

En andningsbar jacka kan snabbt leda fukt från kroppen genom jackan. En andningsbar jacka är lika viktig som alla andra utomhusutrustningar. Den fuktånga som din kropp producerar under aktivitet kan lämna snabbt på grund av din andningsjacka.

Vattentät jacka

En vattentät jacka möjliggör den mest kraftfulla nivån av skydd från regn och snö. Den vattentäta jackan passar alla klimatsituationer, inklusive kraftigt regn. Vattentäta jackor består av ett yttre vattentätt tygöverdrag, ett inre vattentätt och andningsskikt samt en extra bunden skärmande stoppning.

Vindtät jacka

En vindtät jacka är ett klädesplagg som inte släpper igenom vinden. De är mycket hjälpsamma för att hålla kroppen varm. Den vindtäta manteln bildas genom att väva tyget väldigt tätt så att hålen mellan fibrerna är för lite för att luft ska kunna röra sig in i hastighet.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga