up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Herrkläder friluftsliv

Herrkläder friluftsliv

Hitta ett brett utbud av Herrkläder-produkter för friluftsliv. Upptäck de bästa erbjudandena på trekkinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Herrkläder

Märken i Herrkläder

Välj de bästa herrkläderna utomhus

Baslager

Ett baslager är det lager som ligger närmast din hud och ska fungera som en fast "andra hud" under din dag. Baslager presenterar ett lager av värme för att hålla dig varm och bekväm. Du kan köpa baslagret från Arcteryx , Salewa , Haglöfs , CMP , Black Diamond .

Jacka

En jacka är ett plagg för den översta kroppen och når normalt under höfterna. En fleecejacka har vanligtvis längre ärmar och stängs fram eller något på sidan. En fleecejacka är vanligtvis mer flyktig, snävare och mycket isolerande. Arcteryx, Salomon , Salewa, Columbia , Adidas är de kända varumärkena för jackor.

Tröjor

En tröja är ett klädesplagg, vanligtvis med långa ärmar, gjord av stickat eller ullmaterial. Det täcker kroppens övre del. Den ärmlösa tröjan kallas ofta en tröjaväst. Tröjor är också en typ av tröja som används som bekväm atletisk klädsel. Tröjor används också för att hålla sig varma i kallt väder. Tröjvästen finns i Salomon, Columbia, Haglöfs, The North Face , CMP.

Byxor

Byxor är en klädesplagg som bärs från midjan till fotleden. Det är också en symbol för stil och mode. Tights är också en typ av byxor men den har en tight passform. De bästa märkena som erbjuder byxor är Arcteryx, Salomon, Salewa, Columbia, Adidas.

T tröjor

En T shirt är en tygskjorta med titeln efter T formen på sin kropp och ärmar. Vanligtvis har den små ärmar och en rundad halsringning. Dessa skjortor är vanligtvis gjorda av elastiskt, luftigt och blygsamt tyg. Dessa skjortor är lätta att tvätta. Polotröjor är också en typ av t shirts. Pikétröjorna är en slags skjorta med krage. De bästa t shirtmärkena är Arcteryx, Salomon, Salewa, Columbia, Adidas.

Mer om Herrkläder utomhus

Tillbehör för män inkluderar underkläder och strumpor.
Arm och benvärmare är normalt gjorda av någon form av isolerande grejer som håller armen och benen varma.
• En ansiktsmask är gjord av allmänna textilier, vanligtvis bomull, som bärs över munnen och näsan.
Handskar används för att hålla händerna varma under vintern.
Huvudbonader inkluderar mössor och hattar.
• En halsband är ett klädesplagg som bärs runt halsen för värme.
Ponchos är ytterplagg som skapats för att hålla kroppen varm.
Kostymer hindrar vatten från att komma in och våtdräkter tillåter vatten att komma in i kostymen.
Herrtillbehör, armar och benvärmare, ansiktsmasker, handskar, huvudbonader, halsband, ponchos, strumpor, kostymer och våtdräkter finns på Arcteryx, Salomon, Salewa, Columbia, Adidas.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga