up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida

Herrskor

Stövlar - Rekommenderad Användning: Bergsbestigning

()
load

Hur man väljer fjällstövlar

Bergstövlar gjorda av högkvalitativt läder erbjuder utmärkt nötningsbeständighet, vattenbeständighet och hållbarhet. De är idealiska för tunga belastningar och oländig terräng. Det finns ett brett utbud av val från ultralätta löparskor till klätterskor, vandrings eller vandringskängor och bergsklättringsstövlar. Det beror på ditt vandringsmål och vilken typ av sko som kommer att möta dina behov utomhus.

Bergstövlar för män

• Du har ett överflöd av valmöjligheter från lätta löparskor till termostövlar för bergsklättring . Välj den som passar dina vandringsbehov.
• Skaffa en grundläggande förståelse för skodelarna som ovandel, undersula, mellansula, yttersula och andra komponenter innan du fattar ett slutgiltigt beslut.
• Oavsett vart du ska, se till att skon du tar på dig passar perfekt i din storlek.

Typer av fjällstövlar

Vandringsskor
Andningsbara skor för vandring och vandring är lätta, låga modeller med flexibla mellansulor och är idealiska för dagsvandringar.
Det finns också skor som är designade med medelhöga till höga modeller och kräver lite paus. De är flexibla och vattentäta stövlar och idealiska för korta vandringsturer. Salomon , Arcteryx , Salewa , Columbia och Haglöfs designar och erbjuder ett utmärkt utbud av herrstövlar.

Vandringsstövlar
För flerdagars vandringsresor är backpacking stövlar det bästa valet. De är designade för tyngre belastningar och kommer vanligtvis i högskurna modeller som skyddar anklarna från skav. Dessa vandringskängor är styvare, stödjande och hållbara.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga