up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top

Vilka tillbehör behöver jag för vandringsskor

För att hålla fötterna bra under hela utomhusäventyret är ett bra par vandringsskor den viktigaste faktorn du behöver tänka på. Vandringsskor ger dig stabilitet, hållbarhet, fot och fotledsskydd, värme vid kalla vädervandringar och skydd mot lera, vatten och snö. Framför allt är dessa skor designade för att ge bra grepp runt om. Vandringsskor är tyngre och tjockare.

Vandringssulor för skor är gjorda av hårdare och mer hållbart material för strukturellt stöd och stabilitet på grova terräng, stenar och berg. Du behöver mer stabilitet än dämpning som endast kan drivas från en högkvalitativ skoinsula. En mjuk och kuddig innersula passar inte för vandringsskor som du vanligtvis har i löparskor. Om du är intresserad av vinterresor eller bergsklättring är det viktigaste redskapet du behöver för att få rätt par stegjärn med robusta vandringsskor.

Vandrings och vandringsladdar för skor kommer med långa snören så att du kan använda olika snörningstekniker för att få en perfekt passform. Du måste skydda dina skor genom att följa vårdtips så att de kan hålla längre. Arcteryx , Salewa , Haglöfs , CMP och Black Diamond är kända varumärken och tillverkare av vandringsskor. Du kan köpa från en rad olika stilar, mönster och typer av vandringsskor från deras butiker.


clouse menu Stänga