Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Icepeak

Information för Icepeak
"Icepeak är ett finskt varumärke för frilufts- och fritidskläder och skor som har fått internationell erkännande för sina högkvalitativa, funktionella och stilfulla kläder. Grundat år 1996 har företaget en rik historia som har sina rötter i en kärlek till naturen och en passion för friluftsaktiviteter. Icepeak erbjuder utomhusentusiaster utrustning som de behöver för att hålla sig bekväma och skyddade i alla väderförhållanden.
Icepeak har skapat en nisch på marknaden för friluftskläder genom att sömlöst kombinera funktionalitet med stil. Med en historia som är fylld av friluftsliv och ett åtagande för kvalitet har Icepeak blivit ett välkänt namn för äventyrare över hela världen. Oavsett om du är man eller kvinna, oavsett om du ska åka skidor eller ge dig ut på en vandring, har Icepeak kläder och skor som kan förbättra din friluftsupplevelse.

Förbättra friluftsäventyren

Icepeaks herrkollektion kombinerar robust hållbarhet med faktisk stil. Oavsett om du vandrar genom vildmarken eller promenerar genom staden, kan du hitta ett brett utbud av kläder, från mångsidiga utomhusbyxor till isolerade jackor, designade för att hålla dig varm och torr. Från funktionella softshelljackor till isolerade vinterrockar, ser till att Icepeaks damkläder kan hålla sig både mode- och bekväma medan de följer sina friluftspassioner.
Icepeak jackor är kända för sin prestanda och stil. Deras sortiment inkluderar vattentäta och vindtäta jackor som är perfekta för en mängd olika friluftsaktiviteter. Dessa jackor är designade för att möta kraven från äventyrliga individer. När det kommer till skidåkning är Icepeak skidjackor ett populärt val för skidåkare och snowboardåkare. Dessa jackor erbjuder utmärkt isolering, vattentäthet och andningsförmåga för maximal komfort i bergen. De kommer med snöbyglar, liftkortsfickor och en mängd olika skispecifika funktioner. Icepeak fleecetröjor är perfekta att bära som lager på lager eller som enskilda plagg i kyliga förhållanden. De är designade för att ge värme och komfort samtidigt som de tillåter rörelsefrihet.
Icepeak vandringskängor är byggda för hållbarhet och prestanda. Med robusta material och stödjande design ger dessa skor grepp och stabilitet på olika terränger. Med alternativ för både män och kvinnor kan vandrare lita på Icepeak för sina friluftsäventyr. För de som kräver mer av sina friluftsskor erbjuder Icepeak ett utbud av robusta friluftsstövlar. Icepeak friluftsstövlar är designade för att klara de tuffaste förhållandena och erbjuder överlägsen stöd, vilket gör dem perfekta för vandring, trekking och andra friluftsaktiviteter."