up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Intex Dura-Beam Plus Comfortplush

Intex Dura-Beam Plus Comfortplush

Intex Dura-Beam Plus Comfortplush

Intex Dura-Beam Plus Comfortplush

Intex Dura-Beam Plus Comfortplush

plus
Intex

Intex Dura-Beam Plus Comfortplush

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Intex Dura-Beam Plus Comfortplush

Intex uppblåsbar madrass med Fibre Tech-teknik. Från Comfort Plush-linjen är måtten: 152x203 och med en höjd på 56 cm Fiber Tech: teknologi av tusentals mycket motståndskraftiga polyesterfibrer som inte sträcker sig med tiden eller användningen, erbjuder långvarig stabilitet Grå madrass och med en flockfinish. ger en mjuk, elegant och sammetslen textur Den uppblåsbara madrassen är dubbel och är designad för användning av två personer Enkelkantstruktur för större fasthet och horisontell konstruktion för större vila. Uppblåsningstiden är 4,5 minuter med elektrisk pump 220/240 V integrerat system 2 1 för snabb uppblåsning och tömning Intex uppblåsbar säng tål en maxvikt på 273 kg och dess dubbla höjd ger enkel åtkomst och större likhet med traditionella madrasser Vattentät och punkteringsbeständig uppblåsbar madrass Lätt att tömma och kompakt vika ihop för att förvara i väskan (ingår). Madrassvikt: 10 kg

Oväntade gäster dyker upp? Kommer en vän till dina barn att tillbringa helgen? Måste man trösta en bror eller syster som har gjort slut med sin partner och behöver fosterhem i några dagar? Oavsett anledningen till att du behöver en extrasäng är Fibre Tech luftbädd precis vad du behöver.

Varför slösa utrymme med ett gästrum när du kan använda det till annat? Med denna uppblåsbara madrass kan du ha en extrasäng åt gången och, när du inte behöver den, förvara den så att den nästan inte tar någon plats. Mer praktiskt, omöjligt!

Den är gjord av flockat material med en mycket mjuk och behaglig touch, men också mycket motståndskraftig. Inuti ger Fibre Tech-tekniken stor komfort och maximal stabilitet för en hel natts sömn. Denna uppblåsbara madrass mäter 152 x 203 x 56 centimeter och är perfekt att använda av två personer med all komfort. Om du behöver andra åtgärder, tveka inte att konsultera vår onlinekatalog!

För att montera den behöver du bara placera den på marken, ansluta den elektriska pumpen och börja blåsa upp den. Det är enkelt, bekvämt och snabbt. På bara några minuter har du denna extrasäng klar, utan ansträngning! Vad mer kan man begära av en uppblåsbar säng? Tänk inte två gånger och skaffa en extrasäng för en oförutsedd händelse. Därmed slipper du ta onödig plats med rum för gäster.

Mått 152cm x 203cm
Personer kapacitet 2 personer


Köp din Intex Dura-Beam Plus Comfortplush till lägsta pris! Vår friluftslivbutik online, trekkinn gör dina drömmar till verklighet! Hitta Camping till oslagbara priser. Kolla in våra detaljerad beskrivningar med egenskaper och produktomdömen från andra kunder som redan har köpt Intex Dura-Beam Plus Comfortplush. Hitta de senast rabatterade produkterna och finn alla våra reor i vår friluftslivkatalog till otroligt låga priser!

Funktioner Intex Dura-Beam Plus Comfortplush

Färg
Grå

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Intex Dura-Beam Plus Comfortplush

Fantastisk

-

Det är perfekt att ta emot gäster. Det ser ut som en riktig säng och det fungerar väldigt bra! Jag kommer att köpa en till när den kommer att säljas.

Intex Dura-Beam Plus Comfortplush

Allt perfekt

-

Produkten uppfyller specifikationerna och kom att ersätta en som vi haft i 15 år och hade blivit punkterad, den fungerar korrekt och servicen är mycket bra, den är bekväm och tappar inte trycket.

Intex Dura-Beam Plus Comfortplush

Mjuk

-

Skön och mjuk, skön

Intex Dura-Beam Plus Comfortplush

Uppblåsbara

-

.......

Intex Dura-Beam Plus Comfortplush

Den här produkten är vikta

-

Fem betyg

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga
up up