up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Intex Dura-Beam Standard Uppblåsbar Madrass Pillow Rest

Intex Dura-Beam Standard Uppblåsbar Madrass Pillow Rest

Intex Dura-Beam Standard Uppblåsbar Madrass Pillow Rest

plus
Intex

Intex Dura-Beam Standard Uppblåsbar Madrass Pillow Rest

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Intex Dura-Beam Standard Uppblåsbar Madrass Pillow Rest

Intex uppblåsbar madrass med Fibre Tech-teknik. Från Pillow Rest-linjen är måtten: 152x203x42 cm Fiber Tech: teknologi med tusentals mycket motståndskraftiga polyesterfibrer som inte sträcker sig med tiden eller användningen, erbjuder varaktig stabilitet Marinblå madrass med flockad yta, ger en mjuk, elegant och sammetslen textur Den uppblåsbara madrassen är dubbel, designad för en person och med en kuddefinish för större komfort Intex-madrassen har en enkelkantstruktur för större fasthet. Uppblåsningstiden är 3 minuter med 220/240 V elektrisk pump Integrerat 2 1-system för snabb uppblåsning och tömning Intex uppblåsbar säng stöder en maxvikt på 273 kg och dess dubbla höjd ger enkel åtkomst och större likhet med traditionella madrasser Intex madrass är vattentät och punkteringsbeständig Lätt att tömma och kompakt fällbar för förvaring i en bärväska (ingår). Madrassvikt: 7 kg

Vad letar du efter i en uppblåsbar madrass? De tre mest eftertraktade egenskaperna är att den är praktisk, lätt att förvara och/eller transportera och framför allt att den är bekväm. Intex Pillow Rest uppblåsbara madrass från Dura Beam Standard-serien sammanför dessa egenskaper, förutom många andra funktioner som vi kommer att beskriva nedan.
Det är en bred uppblåsbar säng, designad för användning av två personer och som mäter 152x203x42 cm. Den maximala vikten som denna uppblåsbara madrass tål är 273 kg. Dessutom har den, som du kan se i måtten, dubbel höjd, vilket gör den mer lik höjden på traditionella sängar och ger större användarkomfort (gör det lättare att ta sig i och ur sängen).
Den inre strukturen i den uppblåsbara sängen har Fibre Tech-teknologi, ett patenterat system från Intex som ger den inre delen av tusentals mycket motståndskraftiga polyesterfibrer. Dessa fibrer sträcker sig eller deformeras inte efter användning av madrassen och inte heller med tiden.
Den uppblåsbara madrassen har en elegant marinblå design med en mjuk flockad yta, ett sammetslent material för att ge större mjukhet och komfort. Dessutom, för att hjälpa dig vila, har den uppblåsbara madrassen en kuddformad finish. Kvalitetsmaterial har använts i tillverkningsprocessen av denna uppblåsbara båt, speciellt designad för att göra den mer motståndskraftig mot vatten, såväl som eventuella punkteringar och/eller punkteringar.
Den elektriska luftpumpen är inbyggd i madrassens insida. Denna pump har en effekt på 220 / 240V och tar cirka 3 minuter att blåsa upp, även om den också är förberedd att tömma madrassen med hjälp av pumpen. Du vet redan, på mindre än 5 minuter har du den här dubbla uppblåsbara sängen redo!
Förutom att den är lätt att tömma tack vare den inbyggda pumpen, är den en kompakt hopfällbar madrass och inkluderar en påse för att göra förvaring och/eller transport ännu bekvämare.
Intex Pillow Rest dubbel uppblåsbar madrass är en av våra mest sålda modeller, eftersom den ger stor komfort och hållbarhet. Kort sagt ... en bättre upplevelse vid läggdags!


Mått 152cm x 203cm
Personer kapacitet 2 personer


Intex Dura-Beam Standard Uppblåsbar Madrass Pillow Rest har 100% pengarna tillbaka garanti. Om du på grund av vilken orsak som helst inte är helt nöjd med din Intex Dura-Beam Standard Uppblåsbar Madrass Pillow Rest som du köpt på trekkinn, har du 30 dagar på dig att returnera den från det att du fått varan levererad till dig. Dessutom kan du i vår friluftslivbutik online upptäcka ett brett utbud av märket Intex och komplettera din order med friluftslivprodukter, alltid till bästa pris.

Funktioner Intex Dura-Beam Standard Uppblåsbar Madrass Pillow Rest

Färg
Svart

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga
up up