up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Intex Med Fiber-Tech Madrass Twin Camping

Intex Med Fiber-Tech Madrass Twin Camping

Intex Med Fiber-Tech Madrass Twin Camping

Intex Med Fiber-Tech Madrass Twin Camping

Intex Med Fiber-Tech Madrass Twin Camping

plus
Intex

Intex Med Fiber-Tech Madrass Twin Camping

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Intex Med Fiber-Tech Madrass Twin Camping

Är du trött på att åka camping och sova i en sovsäck eller matta? Om du är en av de människor som tillbringar mer tid hemifrån och letar efter den perfekta resan, måste du ha en INTEX Downy Airbed uppblåsbar madrass i ryggsäcken.

Njut av din resa dag och natt med en god sömn för att ladda batterierna.

Downy Airbed-madrassen är designad med den senaste Fiber Tech-tekniken, ett exklusivt system från INTEX, med en inre struktur som består av tusentals polyesterfibrer med hög hållfasthet som ger större stabilitet och fasthet.

Den räfflade sammetsytan gör sömnen ännu mer bekväm.

Dessutom är det tillverkat av laminerat PVC-material som är motståndskraftigt mot vatten och skador, idealiskt för camping utomhus.

Att ligga mitt i naturen och titta på stjärnorna kommer att vara bekvämare än någonsin! En av de stora fördelarna med denna modell är dess integrerade fotpump att pumpa upp den med.

Du behöver bara trycka på en av sidorna med foten och din madrass blåses upp på 2,5 minuter.

Om du vill spara väskan på din resväska är denna luftbädd idealisk eftersom den inte behöver pumpar för att använda den, även om den också har en 2 i 1-upp- och tömningsventil så att du kan använda en manuell och / eller elektrisk pump om du vill.

Denna campingmadrass har genomgått Air Lock-processen, ett kvalitetstest som garanterar dess lufttäthet.

Med Downy Airbed madrass kommer du att sova som om du var hemma, var du än är!


Vänta inte längre utan köp Intex Med Fiber-Tech Madrass Twin Camping. För ytterliggare frågor angående Intex Med Fiber-Tech Madrass Twin Campings egenskaper, kan du kontakta trekkinn genom vår kontaktsida. trekkinn erbjuder en exklusiv kollektion av Camping för friluftsliv och andra fritidsaktiviteter. Vår Camping kommer att försäkra dig om att du kommer att njuta av din sport och dina dagliga aktiviteter och kommer att göra livet bekvämaremed det unika utbudet av Uppblåsbara madrasservaror.

Funktioner Intex Med Fiber-Tech Madrass Twin Camping

Färg
Grönt

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Intex Med Fiber-Tech Madrass Twin Camping

Bra för priset

-

mycket bra för priset och fotfyllningsfunktionen fungerar ganska bra. Det skakar lite men det är normalt på grund av höjden. Råd till dig som inte vill lägga mycket pengar på en madrass

Intex Med Fiber-Tech Madrass Twin Camping

För priset är det bra

-

Bra valuta för pengarna. Bekvämt nog, även om det skakar lite. Och det gör ljud när vi rör oss. Det är den minst positiva punkten.

Intex Med Fiber-Tech Madrass Twin Camping

Mycket bra

-

Perfekt. Motsvarar beskrivningen inte besviken över mitt köp

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up