up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Intex Standard Uppblåsbar Madrass Dura-Beam

Intex Standard Uppblåsbar Madrass Dura-Beam

Intex Standard Uppblåsbar Madrass Dura-Beam

Intex Standard Uppblåsbar Madrass Dura-Beam

plus
Intex

Intex Standard Uppblåsbar Madrass Dura-Beam

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Intex Standard Uppblåsbar Madrass Dura-Beam

Intex Twin Size Dura Beam® Airbed Blue 64757 är perfekt för hem- eller utomhusbruk. Denna extremt lätta säng ger perfekt fasthet och stöd för en otrolig natts sömn. Konstruerad med Fiber Tech ™ -teknologi, som består av tusentals polyesterfibrer med hög hållfasthet, ger denna luftbädd förbättrad komfort, stabilitet och stöd. Sovytan är täckt i en kvalitetstestad mjuk flockning och sidor med vinylbotten för extra komfort. En 2 i 1-ventil med extra breda öppningar säkerställer snabb uppblåsning och avluftning. Den praktiska handväskan är perfekt för förvaring och transport. Ungefärlig uppblåst storlek 99x191x25 cm. Viktkapacitet 136 kg.

Standard inredning har förbättrats med Fiber Tech ™ Construction
Konstruerad med lättvikta fibrer med hög hållfasthet för fantastisk hållbarhet och komfort


Köp dina favorit Campingmodeller och njut av friluftsliv. Du har rätt att returnera varan inom 30 dagar om du inte är nöjd med ditt köp av Intex Standard Uppblåsbar Madrass Dura-Beam. Om du har några frågor angående ditt köp av Intex Standard Uppblåsbar Madrass Dura-Beam, kontakta vårt professionella friluftslivteam via telefon eller email.

Funktioner Intex Standard Uppblåsbar Madrass Dura-Beam

Färg
Blå

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up