up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Jetboil Friluftskök MicroMo

Jetboil Friluftskök MicroMo

Jetboil Friluftskök MicroMo

plus
Jetboil

Jetboil Friluftskök MicroMo

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Jetboil Friluftskök MicroMo

Jetboils lättaste matlagningssystem, MicroMo, lagras enkelt i ditt förpackning utan att kompromissa med prestanda eller mångsidighet. Drivet av FluxRing-teknik når MicroMo en rullande koka på drygt två minuter med halva bränsleförbrukningen för traditionella system. Jetboils egenutvecklade regulatorteknologi erbjuder stegvisa värmeanpassningar från lätt simmer till full kokning, perfekt för att sautera gröna, simma såser och mer. Den lätta 0,8 liters FluxRing matlagningskoppen med isolerande mysig låter dig koka vatten och hålla det varmt utan att sätta en separat kruka. Börja uppvärmningen direkt med den bekväma, pålitliga tändstången för tryckknappar - reglerad för jämn prestanda ner till 20 grader F (6 grader C). Inkluderar bränslekapselstabilisator; bottenkoppen fungerar som en måttkopp och en skål; lätt att packa och transportera på endast 12 gram.
Funktioner:
Når en rullande koka på drygt två minuter med halva bränsleförbrukningen för traditionella system
Jetboils egenutvecklade regulatorteknologi erbjuder stegvis värmejusteringar från lätt simmer till full kokning, perfekt för att sautera gröna, simma såser och mer
0,8 liter FluxRing matlagningskopp med isolerande mysig låter dig koka vatten och hålla det varmt utan att sätta en separat kruka
Bekväm och pålitlig tändare för tryckknappar möjliggör en jämn prestanda ner till 20 grader F
Inkluderar bränslekapselstabilisator; bottenkoppen fungerar som en måttkopp och en skål; lätt att packa och transportera på endast 12 gram
Kompatibel med tillbehör inkluderar kaffepress, hängningssats, redskap, skillet och matlagningspanna med FluxRing
Bränslebehållare Stabilisator ingår
Grytstöd ingår
Jetpower Fuel säljs separat
Specifikationer:
Vikt: 12 oz / 340 g
Effekt: 6000 BTU / h / 1,75 kW
Volym: .8 liter
Matlagningstyp: Precision Cook
Bränsleregulator: Ja


Beställ din Jetboil Friluftskök MicroMo nu och få leveransen hem till dig inom några få dagar. Dessutom kan du välja mellan olika storlekar och färger på Jetboil Friluftskök MicroMo, på så vis anpassas produkten efter dina behov. Vid detta tillfälle är Jetboil Friluftskök MicroMo i lager och priset ligger på 148.99 $. Med vårt varierade utbud av Camping brännareartiklar, kan du hitta allt du behöver på ett och samma ställe.

Funktioner Jetboil Friluftskök MicroMo

Färg
Svart
Röd

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Jetboil Friluftskök MicroMo

Jetboil mikrometer

-

Högkvalitativ utomhusprodukt. Stor brännare med snabb koktid. Varan kom till angivet datum. Kommer rekommendera denna webbplats.

Jetboil Friluftskök MicroMo

Micromo riktigt snabb matlagning

-

Jetboil är en av mina bästa vänner under mina utomhusaktiviteter. Jag kan ersätta eller anpassa många av mina material till den typ av aktivitet eller väderpåverkan som vi kan uppleva. Enligt min mening har brännaren förbättrats igen. Det var redan utmärkt och tillfredsställande. Men genom att använda Jetboil MicroMo märkte jag att den är ännu kraftfullare och tar vattnet till koka snabbare.

Jetboil Friluftskök MicroMo

Recension

-

Jag har hela produkten och jag är nöjd

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga
up up