up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Klättermusen Hrid WP 3L

Klättermusen Hrid WP 3L

Klättermusen Hrid WP 3L

plus
Klättermusen

Klättermusen Hrid WP 3L

Produktbeskrivning Klättermusen Hrid WP 3L

Hrid WP 3L Waterproof Accessory Bag är din perfekta arrangör för mindre föremål. Det är en liten och slitstark tillbehörsväska som kan användas för att organisera personliga föremål eller som ett tillbehör till din ryggsäck, fäst med växlar. Hrid WP är tillverkad av 100% Retina® och är helt vattentät. Hrid WP har en justerbar sladd som kan användas för att hänga påsen över axeln eller runt halsen för att användas som en totepåse och en yttre nätficka.


Funktioner:

Vattentät dragkedjaöppning.
Meshficka på utsidan.
Kläm fast på fliken för ytterligare tillbehör.
Internt nyckelklämma.
100% vattentät.


Specifikationer:

Vikt: 65 g
Kompositioner: 67% bomull, 31% polyamid, vävt

Material:
Retina® 190 g / m2
100% återvunnen polyamid
210 denier
Ytbelagd TPU-laminat (baksida)
Fri från fluorkolväten

Förstärkning:
Hirsutum® 190 g / m2
62% ekologisk bomull, 38% polyamid
GOTS-certifierat garn
Fri från fluorkolväten


Teknologi:

Starka polyamider:
Polyamid (Nylon) är en syntetisk fiber som skapar extremt starka och mångsidiga tyger. Levitend® är tygerna baserade på polyamider som vi använder för kläder. Retina®-tyger är baserade på polyamider men inriktade på användning i ryggsäckar som ställer olika krav på tyget.

Polyamiderna vi använder härrör från både återvunnen, bioråvara och jungfruliga källor.
Om du är intresserad av Klättermusen Hrid WP 3L, bör du veta att det finns i lager och erbjuds till bästa pris. Ryggsäckar och väskor produkter från märket Klättermusen har den bästa tillverkarkvaliteten. Klättermusen designar exklusiva friluftsliv produkter som är skräddarsydda för att möta kundernas behov. Så ta en titt på våra erbjudanden och köp din Klättermusen Hrid WP 3L idag!

Funktioner Klättermusen Hrid WP 3L

Färg
Vit
Produkttyp
Bagar

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up