up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida

Klättringsutrustning

Selar - Ålder: Vuxen

()
load

Hur man väljer de bästa klättringsselen för dig

Om du är nybörjare inom klättringsporten är ditt första steg att förstå anatomin hos klättringsselar innan du bestämmer vilken du ska välja. En sele har följande delar; Midjebälte, spännen, benslingor, växelslingor, halsslinga, förlängningsslinga, knytpunkter och höjnings /elastiska remmar.

Typer av selar


Selar är utformade för specifika klättringsstilar. Följande är de få vanliga och mest populära typerna av selar, ta en titt;

1. Sport/ gymnasier
De är ultralätta och lämpliga för inomhusgym och utomhussporter.

2. Traditionella selar
Tradklättring kräver mer klätterutrustning än sportklättring. Trad selar är därmed lätta och bekväma. De har extra tjock och hållbar vaddering.

3. Is och blandade selar
De är utformade för att klara de hårda vinterförhållandena.

4. Alpina/ bergsklättringssele
Bergsklättringsselen är lätt, lätt att ta av och på och justerbara benslingor.

Liksom andra klätterställningar är selar konstruerade och konstruerade för säkerhetsändamål. En sele måste följa strikta kvalitetsstandarder för att garantera klättrarnas säkerhet. Klättringssäkerhetssele är kategoriserade och identifierade efter deras användning och former. Petzl , Salewa , Black Diamond , och GRIVEL designar och producerar ett brett utbud av Womens klättring selar, Män klättring selar och för barn klättring selar. Därför, enligt din klättringsstil och behov, välj selarna för att njuta av en säker klättringsupplevelse!

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga