up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Kong Zip Evo

Kong Zip Evo

Kong Zip Evo

Kong Zip Evo

Kong Zip Evo

Kong Zip Evo

Kong Zip Evo

Kong Zip Evo

plus
Kong

Kong Zip Evo

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Kong Zip Evo

Utveckling av den första remskivan med integrerad kontakt som eliminerar eventuella fel. Förbättrad ergonomi i handtaget och enkel användning tack vare den nya handtaget som kan öppnas med en hand. Den speciella konstruktionen säkerställer korrekt placering på repet i alla situationer. Utrustad med kullager för perfekt slät rullning. Det fungerar på både rep och metallkablar upp till 13 mm i diameter.

Om du letar efter en onlinebutik specialiserad på friluftslivutrustning, upptäck trekkinn. Som officiell Kongåterförsäljare, har alla våra friluftslivprodukter full tillverkargaranti av Kong. Välj en av våra Klättringsutrustningkategorier och upptäck alla våra Klättringsutrustningprodukter som vi har för att du ska kunna utöva dina favoritaktiviteter. Om du har några funderingar innan du gör din beställning, kontakta bara vårt kundserviceteam via telefon eller email. Du behöver inte vänta längre! Känner du till alla Kong Zip Evo funktioner?

Funktioner Kong Zip Evo

Färg
Orange

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Kong Zip Evo

Kong zip evo

-

Lätt att använda och med en fin smidig gång på 6 mm rostfri tråd. Produkten är avsedd för högeranvändning, men eftersom utgivningen är stor och tillgänglig, har vänsteranvändare ofta lätt att använda spaken med fel (höger) hand.

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up