up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

360

La sportiva Klätterskor Speedster

La sportiva Klätterskor Speedster

plus
La sportiva

La Sportiva Klätterskor Speedster

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning La sportiva Klätterskor Speedster

En klättrares bästa vän La Sportiva Speedster är vanligtvis en toffel med en twist som är lätt och bekväm att bära. Denna mångsidiga sko är konstruerad för att erbjuda teknisk funktionalitet och hållbarhet i den oförutsägbara bergsmiljön.

Tack vare mocka läderens överdel med mikrofiber som erbjuder mycket stabilitet, flexibilitet och komfort under berget och klättring av bergen. Vibram XS-greppet 2 på sulan gör det också möjligt för skon att tränga in i marken och skapa god friktion och grepp mot de våta klipporna medan du går eller klättrar i bergen. La Sportiva Speedster är en idealisk sko för hälkrokning, klättringsexpeditioner eftersom det patenterade P3-systemet ger en säker och stabil positionering .

Det är en ultimat sportsko designad speciellt för alla junkies för äventyrssport . La Sportiva Speedster är svaret om du letar efter vandrings- eller bergsklättringssko som ger skydd, dragkraft och komfort . Rekommenderas för: en revolutionär klättring sko, uppmuntra en korrekt användning av foten. En revolutionerande klättring sko planeras för en ny klättring koncept: mer instinktiv, vätska och naturlig. De särskilda egenskaperna hos denna sko ge maximal känslighet, vilket gör att foten att fungera naturligt garanterar full rörelsefrihet. Glid sista konstruktionen kombinerar mocka och microfiber tyger och gummi program på den övre är inte bara estetiska alternativ men också bidra till att upprätthålla skon? S ursprungliga form och garanterar maximalt grepp och slitstyrka. Den låga profilen sulan har till syfte att minska avståndet mellan foten och bergytan, vilket ökar fot känslighet. P3 (Permanent Power Platform), som används på Miura VS-modellen, gör skon för att hålla nedåt formen genom tiden. Tack vare dessa särdrag tillåter Speed ??klättraren att närma berget i en helt ny och mer naturligt sätt, oavsett svårighetsgrad. Det? Är inte betyget som är viktigt, men det sätt du tackla problemet. Välkommen till en ny tolkning av klättring!

Funktioner:

+ Zero fot begränsning maximal känslighet och rörelsefrihet.

+ En ny, mer instictive klättring konceptet, mindre restriktiva, efter naturliga movementof foten.

Specifikationer:

Övre: mocka kombinerat med mikrofiber, varade slip.

Foder: Inga.

Montera: Medium.

Mellansula: Inga. P3 System.

Enda: Vibram XS Grip2 3 mm.

Patent: P3 System (Permanent Power Platform)

Vikt: 310 g

Teknik:

Ingen Edge:

Den patenterade ingen kant Konceptet har utvecklats längs tre olika funktioner: känslighet, homogen tryck och anpassningsförmåga.

KÄNSLIGHET:

tack vare den reducerade gummiskikt, minskar ingen kant konstruktionssystemet avståndet mellan foten och bergytan, öka fot känslighet på lastrum.

Homogen TRYCK:

Eftersom inga kanter tillåter foten att utöva en homogen tryck på insidan av skon.

Anpassningsförmåga:

No Edge design maximerar ytan i kontakt med foten under alla förhållanden.

P3:

klättring sko oförändrat, utan att kompromissa med ursprungliga prestanda och skjuta makt, även efter år av hård användning.

XS grepp 2:

Den naturliga utvecklingen av ledningen och bouldering VM vinnande förening, XS Grip 2 förbättrar den överlägsna greppegenskaperna hos XS Grip och ger enastående precision stöd, formstabilitet. Förslag på användning: I klättring förhållanden där ren friktion är det primära behovet. Discipliner: bouldering och bly klättring, inomhus och utomhus klättring, mycket.


La sportiva Klätterskor Speedster har den officiella La sportiva tillverkargarantin. Som en officiell La sportivaåterförsäljare, är alla våra friluftslivvaror täckta av en 2 årig tillverkargaranti. På trekkinn, är vi dedikerade till att välja Damskorprodukter till hög kvalitet, som kommer att göra att du kan utöva din aktivitet bekvämare. Vi har en variation av Klätterskorvaror som passar just dina behov och som hjälper dig att känna dig inspirerad till att utöva mer idrott i din vardag.

Funktioner La sportiva Klätterskor Speedster

Färg
Gul

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

La sportiva Klätterskor Speedster

Mjuka klätterskor

-

Bekväma skor (så långt som skor kan vara bekväma). Jag gillade det faktum att den övre delen är mjuk, sträcker sig bra. Tån och hälen är gjorda väldigt coola, du kan arbeta på vilken yta som helst.

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

Relaterade produkter

clouse menu Stänga
up up