up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Leatherman Multiverktyg Free T4

Leatherman Multiverktyg Free T4

Leatherman Multiverktyg Free T4

Leatherman Multiverktyg Free T4

plus
Leatherman

Leatherman Multiverktyg Free T4

Produktbeskrivning Leatherman Multiverktyg Free T4

Maximal nytta, minimalt utrymme. T4 bevisar en gång för alla att stora saker finns i små paket. Med alla tillgångar i T2 - plus sax, pincett och en tung fil - T4 designades med vardaglig problemlösning i åtanke. Det kan bara vara vårt mest universella verktyg hittills. Levereras med en fästklämma för enkel åtkomst.


Funktioner:

Alla låsfunktioner innebär att varje verktyg och kniv på handtagets kropp, med undantag av tånghuvudet, kommer att låsa på plats. Observera att Crunch; har dock både låsverktyg och tånghuvud. Den låsande designen gör det möjligt för användaren att använda enskilda verktyg på ett säkert och effektivt sätt. Genom att låsa dem på plats när de är helt öppna kan användaren sätta press på redskapet samtidigt som jobbet utförs säkert innan manuellt låser upp verktyget för att stuva bort det.

Utanför tillgängliga funktioner:
Detta multiverktyg har verktyg som är tillgängliga när verktyget är i fällt eller stängt läge, och härmar funktionaliteten hos en fickkniv.

Magnetisk öppning och stängning:
Leatherman FREE: s revolutionerande magnetlåssystem möjliggör smidig, snabb åtkomst till verktyg, så att du kan arbeta med snabbhet och självförtroende i flera år.

Frustrationsfri verktygsåtkomst:
Alla GRATIS funktioner är tillgängliga på utsidan, så att du enkelt kan öppna verktyg med en hand.

Avtagbar fästklämma


Specifikationer:

Stängd längd: 3,6 tum | 9,3 cm
Bladlängd: 2,2 tum | 5,6 Cm
Vikt: 4,3 Oz | 121,9 G
Bredd: .96 In | 2,4 cm
Höjd: .96 I | 2,4 cm
Total tjocklek: .69 I | 1,8 Cm

Verktyg ingår:
420HC kniv
Vår action sax
Pry Tool
Paketöppnare
Syl
Flasköppnare
Trä / metallfil
Stjärnskruvmejsel
Medium skruvmejsel
Liten skruvmejsel
Extra liten skruvmejsel
Pincett



Med Leatherman Multiverktyg Free T4 kan du njuta av dina fritidsaktiviteter utan komplikationer. Om du gillar märket Leatherman och deras friluftslivprodukter, kolla in de olika kategorierna och Campingprodukterna som du letar efter och beställ så snart du kan och få dina varor levererade direkt till din dörr inom några dagar. Vårt mål på trekkinnär att göra produkter av hög kvalitet tillgängliga världen över och med en bra leveransservice.

Funktioner Leatherman Multiverktyg Free T4

Färg
Silver
Rosa
Produkttyp
Multiverktyg

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Leatherman Multiverktyg Free T4

Älskar det

-

Mycket nöjd med detta köp. Jag har T2 och nu har jag T4. Stor fickkniv.

Leatherman Multiverktyg Free T4

Utmärkt köp

-

Jag är mycket nöjd med köpet som gjordes, med kvaliteten på produkten och den utmärkta hanteringen för dess leverans och mottagning, att kunna njuta av produkten omedelbart. Tack så mycket

Leatherman Multiverktyg Free T4

Excellent.

-

En mycket bra kniv. Den har det minsta belopp som behövs. Enda nackdelen är att den är tung. Men det är okej. Leveransen var mycket snabb. Tack. Jag är nöjd. Jag rekomenderar.

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up