up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Leki

VANDRING

VANDRING

TERRÄNGLÖPNING

TERRÄNGLÖPNING

GÅENDE

GÅENDE

Kategorier

Damkläder

Herrkläder

Vandringsutrustning

Allt( Leki )

Leki

Leki, en berömd märke inom utomhusidrottsutrustning, har en långvarig rykte för excellence och innovation. Med en rik historia som sträcker sig över sju decennier har Leki blivit synonymt med högkvalitativa handskar och stavar, som är förtrodda av atleter, äventyrare och utomhusentusiaster över hela världen. Grundat 1948 i Tyskland. Leki började som en tillverkare av trävandringsstavar. Företaget fick snabbt erkännande för sin exceptionella hantverkskonst och noggrannhet. På 1960-talet revolutionerade Leki branschen genom att introducera världens första aluminiumskidstav, vilket markerar en betydande milstolpe i märkets historia.
Denna banebrytande innovation satte scenen för Lekis framtida framgång och förstärkte dess position som en pionjär inom utomhusutrustningsmarknaden. Leki har byggt upp ett rykte för att leverera toppkvalitativa handskar och stavar som möter de diversifierade behoven hos utomhusentusiaster. Från skidåkning och vandring till vandring och löpning är Lekis engagemang för innovation, prestanda och kundnöjdhet uppenbart i dess omfattande sortiment av produkter. Leki är fortfarande ett förtrott märke för dem som söker pålitliga och högpresterande utomhusutrustning.

Leki erbjuder högkvalitativa och innovativa produkter

Leki handskar är utformade för att erbjuda superior skydd, komfort och skicklighet för en stor mängd utomhusaktiviteter. Tillverkad med noggrann uppmärksamhet på detaljer och med högkvalitativa material erbjuder Leki handskar optimal värme, andningsförmåga och hållbarhet. Oavsett om det är skidåkning, vandring, vandring eller löpning är Leki handskar konstruerade för att klara de tuffaste förhållandena, samtidigt som man säkerställer maximal grepp och flexibilitet. Leki skihandskar är speciellt designade för de krav som vintersport ställer. Med fokus på termisk isolering, vattentäthet och vindtålighet håller dessa handskar skidåkares händer varma och torra även i svåra väderförhållanden. Handskarna är också utrustade med funktioner som förstärkta handleder, justerbara manschetter och touch-skärm-kompatibilitet, vilket säkerställer optimal grepp, passform och funktion.
Leki vandringsstavar är designade för att förbättra stabiliteten, minska ansträngningen och förbättra den övergripande vandringsprestandan. Dessa stavar har lätta material som aluminium eller kolfiber, vilket säkerställer hållbarhet och enkel användning. Ergonomiska grepp, justerbara remmar och hållbara tippar ger komfort, kontroll och pålitlig stöd på olika terränger, vilket gör Leki vandringsstavar till en viktig följeslagare för utomhusentusiaster. Leki skidstavar kombinerar styrka, smidighet och precision, som tillgodoser behoven hos skidåkare inom olika discipliner. Tillverkade med lätta och robusta material som aluminium eller kolfiber erbjuder Leki skidstavar optimal svängvikt och balans. Med funktioner som justerbara remmar, ergonomiskt formade grepp, ger dessa stavar ökad kontroll, kraftöverföring och stabilitet på sluttningarna.
Leki löpstavar är konstruerade för att optimera prestanda och komfort under utomhusaktiviteter. Dessa stavar är utformade för att reducera belastningen på lederna, förbättra balansen och ge extra stöd på utmanande terräng. Leki vandringsstavar har lätt konstruktion, ergonomiska grepp och justerbara mekanismer. Märkets dedikation till excellence säkerställer att dessa stavar är pålitliga följeslagare för långa vandringar, behagliga promenader och energiska löpningar, som ger stabilitet och självförtroende med varje steg.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga