up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Millet

Herrkläder

Herrkläder

Damkläder

Damkläder

herrskor

herrskor

RYGGOR

RYGGOR

SOVSÄCKAR

SOVSÄCKAR

KLÄTTRANDE

KLÄTTRANDE

Kategorier

Barnskor

Damkläder

Damskor

Herrkläder

Herrskor

Klättringsutrustning

Ryggsäckar och Väskor

Sovsäckar

Vandringsutrustning

Vätska

Allt( Millet )

Millet

Millet, en ikonisk utomhusmärke, har varit i framkant av bergsbestigning och friluftssportindustrin i över 100 år. Millet har förtjänat ett rykte om att tillverka högkvalitativ, prestandabaserad utrustning som ger äventyrare möjlighet att besegra naturens utmaningar. Millets historia började 1921 när grundaren öppnade en liten verkstad i hjärtat av de franska alperna. Inspirerad av de karga landskapen runt omkring honom, ägnade Millet sig åt att skapa innovativa åkdon för bergsklättrare och klättrare. På 1950-talet hade Millet etablerat sig som ett ledande varumärke i klättercommunityn, samarbetade med berömda klättrare och alpinister för att utveckla avancerad utrustning. Under årtiondena har Millet utökat sitt produktsortiment och fortsatt att förfina sina designs, inkorporera framsteg i material och teknik. Millets hängivenhet att driva gränser och omfatta nya utmaningar har förstärkt dess ställning som ett betrott namn inom utomhusindustrin. Millets hundraåriga engagemang för innovation, kvalitet och prestanda har gjort det till ett ledande varumärke inom utomhusindustrin. Från dess enkla början i de franska alperna till sin globala erkännande fortsätter Millet att driva gränserna för vad som är möjligt inom utomhusutrustning.

Millet omfattar utmaningar med innovativ utrustning

Märket erbjuder ett omfattande utbud av Millet-kläder för män som kombinerar funktion, hållbarhet och stil. Från lätta och andningsbara t-shirts för vandring till isolerade jackor för extrema väderförhållanden, Millet tillgodoser behoven hos varje äventyrare. Millet erkänner de unika krav som kvinnliga äventyrare ställer och erbjuder ett mångsidigt sortiment av kläder som är anpassade efter deras behov. Millets damkläder har designs som inte går på bekostnad av funktion, vilket gör det möjligt för kvinnor att utforska sina utomhusintressen med självförtroende. Millet-jackor är berömda för sin exceptionella prestanda och tillförlitlighet. Dessa jackor är tillverkade med precision, utnyttjar vattentäta och andningsbara tyger, strategisk isolering och justerbara funktioner för att erbjuda optimal skydd och komfort. Millet-byxor är designade för att uppfylla kraven från olika utomhusaktiviteter. Från slitstarka och slitstarka vandringsbyxor till lätta och stretchiga klättringsbyxor erbjuder Millet mångsidiga alternativ för äventyrare. Millet-ryggsäckar är utformade med ett djup förståelse av bergsbestigning och utomhusutforskning. Dessa ryggsäckar prioriterar viktdistribution, hållbarhet och organisation, vilket gör dem till essentiella följeslagare för långa vandringar eller expeditioner. Millets skotillbehör kombinerar teknisk expertis med ergonomisk design och tillgodoser de specifika kraven från utomhusaktiviteter. Från vandringskängor som ger stabilitet och grepp på olika terränger till skor som erbjuder precision och dragkraft för klättring. Millet-skor levererar pålitlig prestanda. Varje par är tillverkade med högkvalitativa material och inkorporera innovativa tekniker för att förbättra komfort och hållbarhet. För klättrare erbjuder märket ett brett utbud av specialiserade Millet-stövlar som excellererar i vertikala äventyr. Designade med gummisulor, exakt passform och känslighet, ger Millet-klättringsskor optimal grepp och kontroll på bergssurfacer. Dessutom erbjuder Millets klättringsskor en överlägsen ankelstöd och skydd, vilket säkerställer att klättrare kan ta sig an utmanande rutter med tillförsikt.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga