up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Mountain Hardwear

MÄN

MÄN

KVINNOR

KVINNOR

Jackor

Jackor

SOVSÄCKAR

SOVSÄCKAR

ryggsäckar

ryggsäckar

Tält

Tält

Kategorier

Damkläder

Herrkläder

Ryggsäckar Och Väskor

Sovsäckar

Tält

Allt( Mountain Hardwear )

Mountain hardwear

Mountain Hardwear är ett amerikanskt varumärke som designar tekniska produkter för bergälskare. Mountain Hardwear är skapat med syftet att erbjuda kvalitetsutrustning och kläder och erbjuder dig vad du behöver för att träna alla slags utomhusaktiviteter och njuta av sporten.
Mountain Hardwear är välkänt för bergsklättrare och tillverkar det mest tekniska 4 säsongstältet på marknaden. Det sticker också ut för sina dunsäckar som tål upp till 29 grader.
Sedan grundandet 1993 fortsätter Mountain Hardwear att innovera år efter år. Dess mest berömda syntetiska sovsäck, Lamina, är en av de lättaste för närvarande på marknaden.
Förutom tält och sovsäckar är Mountain Hardwear också populärt för sin tekniska utrustning: dunjackor, vattentäta jackor, mountain polar ... På detta sätt känns varumärket igen av människor som övar bergsklättring, klättring och vandring, men också av alla de som tycker om att vara i naturen.

clouse menu Stänga