up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Mountain Hardwear

MÄN

MÄN

KVINNOR

KVINNOR

Jackor

Jackor

SOVSÄCKAR

SOVSÄCKAR

ryggsäckar

ryggsäckar

Tält

Tält

Kategorier

Damkläder

Herrkläder

Ryggsäckar och Väskor

Sovsäckar

Tält

Allt( Mountain Hardwear )

Mountain hardwear

Mountain Hardwear är en berömd utomhusklädes- och utrustningsmärke som har erbjudit högpresterande utrustning till äventyrare sedan dess start. Grundat 1993 har företaget etablerat sig som ledare inom branschen och levererat kontinuerligt innovativa produkter som tillgodoser behoven hos utomhusentusiaster, bergsklättrare och atleter. Mountain Hardwear har varit i framkanten av utomhusutrustningsinnovation i decennier. Deras sortiment av jackor, regnjackor, fleece, byxor, shorts, hattar, ryggsäckar och tält tillgodoser behoven hos äventyrare, säkerställer optimal prestanda, skydd och komfort i det stora utomhuset. Med ett försvar för kvalitet och innovation fortsätter Mountain Hardwear att inspirera och utrusta utomhusentusiaster världen över. Utforska den senaste kollektionen av Mountain Hardwear trekkingutrustning och kläder på Trekkinn.

Mountain Hardwear innovativ prestandautrustning för äventyrare

Mountain Hardwear jackor tillverkas med precision och är konstruerade för att motstå de strängaste väderförhållandena. Oavsett om det är en teknisk alpin expedition eller en casual promenad, erbjuder deras jackor överlägset skydd och komfort. Designade specifikt för att hålla dig torr under våta väderförhållanden kombinerar Mountain Hardwear regnjackor avancerade vattentäthetsteknologier med lätta material. Dessa jackor har hållbara vattenavvisande egenskaper och helt täta sömmar för att förhindra vatteninträngning. Mountain Hardwear regnjackor ger optimal komfort och skydd vid regniga förhållanden. Mountain Hardwear fleece är perfekt för att lägga till eller bära som fristående delar vid kyligare väder. Deras fleece är konstruerade med mjuka och isolerande material och erbjuder exceptionell värme och komfort. Oavsett om det är en kylig promenad eller njutning vid lägret, ger Mountain Hardwear fleece en mysig isolering utan att kompromissa med andningsförmågan. Mountain Hardwear byxor är designade för att motstå ruggiga terränger och erbjuder maximal hållbarhet och rörlighet. Med funktioner som förstärkta knän, flera fickor och justerbara midjeband erbjuder Mountain Hardwear byxor perfekta för alla utomhusäventyr.
När temperaturen stiger erbjuder Mountain Hardwear shorts lätta och andningsbara alternativ för utomhusaktiviteter. Dessa shorts är designade med fuktavvisande tyger för att hålla dig sval och torr. Deras funktionella och bekväma design gör Mountain Hardwear shorts idealiska för vandring, klättring eller något utomhusäventyr under varma väderförhållanden. För att skydda dig mot elementen erbjuder Mountain Hardwear hattar sol- och regnskydd samtidigt som andningsförmågan bevaras. Med funktioner som UPF (Ultraviolet Protection Factor) betyg och vattenavvisande behandlingar håller dessa hattar dig bekväm och skyddad under utomhusaktiviteter.
Mountain Hardwear ryggsäckar är designade för att motstå de ansträngningar som utomhusäventyr ställer och ger gott om förvarings- och organisationsalternativ. Med slitstarka material och genomtänkta design erbjuder dessa ryggsäckar funktioner som hydrering kompatibilitet, flera fack och ergonomiska remmar för maximal komfort. Mountain Hardwear ryggsäckar är perfekta för vandrare, klättrare och resenärer. Mountain Hardwear tält är kända för sin hållbarhet, vädermotstånd och lätta design. Tillverkade med avancerade material och konstruktionstekniker erbjuder dessa tält en pålitlig skydd vid olika förhållanden. Med funktioner som enkel uppsättning, stabila stänger och effektiva ventilationssystem erbjuder Mountain Hardwear tält en bekväm och säker campingupplevelse.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga