up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

360

Ocun Klätterskor Strike QC

Ocun Klätterskor Strike QC

plus
Ocun

Ocun Klätterskor Strike QC

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Ocun Klätterskor Strike QC

Strike är en typisk allround sko. Dess lilla asymmetri ger den en sportsko karaktär. Den är lämplig för dem som behöver tillräcklig prestanda och måste bära klättringsskor hela dagen. Dess raka profi le, avslappnad hälkant och vadderad tunga ger komfort som behövs för hela dagen klättring och bouldering.

Specifikationer:

Vikt: 429g


Vad tycker du om att hitta Ocun Klätterskor Strike QC till det här priset? Otroligt, eller hur? Vänta inte längre utan köp varan du väntat på så länge på vår friluftslivbutik online. Utrusta dig själv väl och njut utav dina dagliga aktiviteter till fullo med Ocun. Och det bästa är att vi erbjuder dig det bästa priset på marknaden på dina Herrskorvaror.

Funktioner Ocun Klätterskor Strike QC

Färg
Blå

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Ocun Klätterskor Strike QC

Fördelar brazuca - br

-

Mycket bra sko, väl värt det, jag rekommenderar starkt. Viktig information för BR. 1 - Jag beskattades med 60% av värdet av stopp + R 15,00, det var värt dina små tjuvar federal inkomst 2 - Jag bär 41 BR och köpte denna en storlek 42 på grund av en recension av en annan BR som heter André. Den var lite bred, jag gillar den tajtare. Om jag kunde gå tillbaka i tiden skulle jag köpa samma storlek som jag bär i BR, storlek 41. Ni som röstat på Lula vet att han vill höja denna sats på småimport - vilket redan är surrealistiskt med 60% -.

Ocun Klätterskor Strike QC

Super bekväm och bra konstruktion

-

Mycket bra konstruktion och finish, bekväm för dig med bredare fötter. För BR är två siffror ovan exakt, om du behöver använda ett halvt eller ett nummer ovan, om du föredrar mycket snäv. Jag kommer fortfarande att utvärdera greppet och hållbarheten. Stort värde för pengarna, även beskattas.

Ocun Klätterskor Strike QC

Bra passform

-

Bra passande skor. Stor storlek tillgänglig. Helt veganvänligt.

Ocun Klätterskor Strike QC

Bra skor

-

Leveransen var i tid, skorna är mycket bekväma och gjorda i god kvalitet

Ocun Klätterskor Strike QC

Recension

-

Super snabb leverans och bekväm att bära. Jag ser fram emot att prova dem

Ocun Klätterskor Strike QC

Bra

-

Undersökte storleken innan du köpte den här och ja den passar bra. Mina fötter är 38 1/2 och jag köpte en 38 storlek. Det lindar sig bekvämt runt mina fötter. Jag köpte halvstorlek mindre för prestanda och ja, min klättring förbättras. Det enda greppet är bra på grund av det CAT-gummi de använder. Lätt att hälen. Smetning är bra. Rekommenderas för träningsändamål.

Ocun Klätterskor Strike QC

Ocun skor

-

Mycket bra klättringsskor bekväma, mycket bra skor för nybörjare klättrare.

Ocun Klätterskor Strike QC

Bra skor

-

Fick mina skor i rätt storlek nu. Beställde skor i fel storlek förra gången och nu har jag rätt och det passar och känns bra.

Ocun Klätterskor Strike QC

Supersko för barn

-

Denna sko är på den smarta sidan. Det är en bra sko för barn till en bra prispunkt. Slitstark och bekväm och bra även för mer teknisk klättring.

Ocun Klätterskor Strike QC

Bekväma, vackra kattfot med asymmetrisk form

-

De passar foten mycket bra, inklusive hälen och rör sig inte. Vid tidpunkten för att ta bort dem och särskilt när du sätter på dem måste du släppa de två kardborrbanden, om det inte kostar. Tid efter att ha använt dem började jag känna smärta när jag gick med vanliga skor. Läkaren har berättat för mig att det beror på den asymmetriska formen som förlänger fotens muskler. Det kommer att handla om att vänja sig. Så vitt jag vet är den asymmetriska sista mer lämpad för att passera passager.

Ocun Klätterskor Strike QC

Perfekt för att bygga nybörjare

-

De är fantastiska skor för att böja nybörjare med bredare fötter. Också mycket bekvämt när du bär en lång tid.

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up