up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Petzl Rep Arial 9.5 Mm

plus
Petzl

Petzl Rep Arial 9.5 Mm

Produktbeskrivning Petzl Rep Arial 9.5 Mm

Arial 9,5 mm är ett 9,5 millimeter Peltz-rep med en 40-spindelkonstruktion som inkluderar Duractec Dry-behandling som genererar höga prestanda i alla situationer med smuts och nötning. Dessutom innehåller den teknik som stabiliserar trådarna, vilket gör att repet blir mer homogent och gör det lättare för dig att hålla i händerna.

Denna modell kan användas i olika aktiviteter, alltid beroende av den flexibilitet den genererar i fältet. Du kan använda den enkel, dubbel eller tvilling på stenar, snö eller blandad terräng.

Med detta Petzl-rep kommer du att utföra rätt manöver eftersom det har ett specifikt vikningssystem. Denna modell pekar också på mitten av repet för att underlätta manövrer.

Med en 9,5 mm i diameter, är Arial 9,5 enda lina avsedd för erfarna klättrare, som erbjuder maximal livslängd och prestanda i alla förhållanden, tack vare sin Duratec Dry behandling.

Funktioner:

Mångsidig rep för erfarna klättrare:

- Tunn rep, utmärkt balans mellan vikt och prestanda

- För användning i berg, blandat, snö eller is miljöer

Ökad livslängd och användarvänlighet i alla förhållanden:

- Duratec Dry behandling: torr behandling gör repet mer resistent mot vatten, smuts och nötning; hantering, grepp och andra egenskaper behålls längre i kalla, våta förhållanden

- Ultraljuds Mål: kärnan och manteln är sammanbundna vid linändarna genom ett ultraljuds process kallad ultraljuds Mål; ger bättre hållbarhet och undviker fransiga ändar

- ClimbReady spole: specifik spole gör repet färdig att användas, hjälper användaren att undvika initiala uncoiling misstag och ökar livslängden

Effektivare belaying:

- Middle Mark: anger mitten av repet för att underlätta manövrar

- EverFlex behandling: särskild värmebehandling stabiliserar de centrala delarna och förbättrar konsistens; ger utmärkt grepp och konsekvent hantering över tiden.

Specifikationer:

- Diameter: 9,5 mm

- Typ Rep: (CE EN 892, UIAA): enda lina

- Vikt per meter: 58g

- Andel slida: 40%

- Antal faktor 1,77 falls: 7

- Statisk töjning: 7,6%

- Dynamisk töjning: 32%

- Anslagsenergi: 8,8 kN

- Konstruktion: 40 bärare

- Material (er): nylon


Om du letar efter en Rep-slingor artikel med bra kvalitet, då kommer vårt breda utbud av Rep-slingor alldeles säkert möta dina förväntningar. Vi rekommenderar dig Petzl Rep Arial 9.5 Mm, till detta pris 239.7574 $ och finns tillgänglig. trekkinn är det bästa alternativet för att köpa din friluftslivutrustning till bästa pris. Om du hittar ett lägre pris på Petzl Rep Arial 9.5 Mm, officiellt tillgängligt någon annanstans, kommer vi att matcha det!

Funktioner Petzl Rep Arial 9.5 Mm

Färg
Orange
Produkttyp
Snören

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs coinns

Excel·lent material.

-

Snabb entregra

100% petzl-kvalitet

-

Bra att säga snabb leverans som alltid och i tid. Och strängen som säger petzl-kvalitet är min andra petzl-sträng och totalt som min femte sträng och jag byter aldrig märke den tidigare jag njuter 100% Jag har petzl Volta och nu arial och båda är otroliga, jag rekommenderar utan tvivlar på den här produkten.

Anlände.

-

Bästa servicen.

Petzl arial

-

Fantastiskt rep !! Kostnaden är värd kvaliteten på produkten

Otrolig service

-

Vid tid leverans, solid förpackning, rep helt som beskrivits

Fantastiskt rep

-

Bra hantering, greppar bra

Så bra rep

-

fick det direkt från fabriken! 10/2019. mycket bra rep - väldigt lätt.

Utmärkt service

-

Super snabb leverans, endast försenad 10 dagar, utmärkt service.

Excellent

-

Underbart .... Trevlig färg och mjuk. Greppet är fast.

Skriv eller ställ en fråga till vårt expertteam

Produktbetyg

Notera: din feedback är viktig för oss, din kommentar kommer att granskas av vårt expertteam och publiceras inom 5 arbetsdagar.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

Relaterade produkter

clouse menu Stänga
up up