up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Primus Bränsleflaska 1.5L

plus
Primus

Primus Bränsleflaska 1.5L

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Primus Bränsleflaska 1.5L

Ultralätt bränsleflaska av sömlöst strängsprutat aluminium och lackat inuti för att ge flaskan bättre skydd. Anslutningsgängorna är vanliga och lämpliga för OmniFuel, MultiFuel, VariFuel, Gravity VF MF och EtaPower MF samt de flesta vanliga eldstrålar som bränner flytande bränslen. Flaskan kommer inte med bränsle.

Specifikationer:

Höjd (mm): 310

Diameter (mm): 88

Vikt (g): 279

Volym (ml): 1500


Känner du till alla Primus Bränsleflaska 1.5L funktioner? På trekkinn, väljer vi friluftslivvaror som är skräddarsydda till olika aktiviteter och sporter. Om du letar efter andra Campingvaror istället so kolla in hela vår Camping brännarekollektion. Alla märken vi säljer såsom Primus är kopplade till den sport eller aktivitet de är ämnade för. Alla våra grymma märken är testade av vårat expertteam i friluftsliv!

Funktioner Primus Bränsleflaska 1.5L

Färg
Röd

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Primus Bränsleflaska 1.5L

Kvalitetsprodukt

-

Mycket bra kvalitetsprodukt, snabb leverans och mycket väl skyddad. Jag använder den främst för att bära en reserv av bensin under mina motorcykelturer.

Primus Bränsleflaska 1.5L

Utmärkt kolv

-

Produkten har inga skador. Allt enligt beskrivningen. Jag rekomenderar!

Primus Bränsleflaska 1.5L

Mycket bra produkt.

-

Du hittar inte en annan behållare som är lika robust med så stor kapacitet. Och den är lätt. Jag kommer att använda den länge. Tack för snabb leverans också!

Primus Bränsleflaska 1.5L

Älskar det

-

Bra färg och fast. Älskar det.

Primus Bränsleflaska 1.5L

Bra produkt och mycket snabb leverans!

-

De två flaskorna kom idag och de verkar väldigt välgjorda för mig ... de gav mig intrycket av soliditet och lätthet! De har en säkerhetskåpa för att förhindra oavsiktlig öppning, vilket är anmärkningsvärt. Leveransen var mycket snabb, ett par dagar, exceptionellt! Mycket seriös sida ... rösta 10!

Primus Bränsleflaska 1.5L

Under bra förhållanden

-

Det ser bra ut, perfekt för transport av värmebränsle. Jag tror att flasklocket, även om det är acceptabelt, kan förbättras för att kunna hälla innehållet. Jag har sett ett annat märke med en mycket funktionell näbb.

Primus Bränsleflaska 1.5L

Primus-flaska

-

Mycket bra produkt

Primus Bränsleflaska 1.5L

Bränsleflaska - primus

-

Bra paket och snabb leverans .. älskar er ..

Primus Bränsleflaska 1.5L

Säker och stor flaska

-

Mycket bra förvaringsflaska med barnsäkerhetslock. Fungerar också med Primus Multifuel spis köpta med flaskan. Levereras mycket snabbt och intakt.

Primus Bränsleflaska 1.5L

Flaska bränsle

-

Flaska solid, med säkerhetsfångare, lätt och praktisk.

Primus Bränsleflaska 1.5L

Recension

-

Bra produkt och har ett barnskyddskåpa vilket är en extra bonus.

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up